Την κόρη του υβριστή του Κώστα Καραμανλή, Πέτρου Τατούλη κατεβάζει στην Αρκαδία ο Αντώνης - Το απόλυτο τίποτα....

Έχει χάσει κάθε έλεγχο ο Αντώνης αφού κατεβάζει για υποψήφια βουλευτή κάποια Εύη Τατούλη στην Αρκαδία.
Πρόκειται για την κόρη του υβριστή του Κώστα Καραμανλή Πέτρου Τατούλη. Μια ανεπάγγελτη γυναίκα που η μοναδική της εργασία, ήταν μόνο στο γραφείο του πατέρα της.
 
«Έχω απενοχοποιήσει την σχέση με τον πατέρα μου» δήλωσε στο πρωινό του Mega η υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη, όταν ρωτήθηκε για την οικογενειοκρατία και την διαδοχή στον νομό , καθώς ο πατέρας της υπήρξε ισόβιος βουλευτής Αρκαδίας.

Το χειρότερο το επιφύλασσε για μετά όταν είπε ότι «Θαυμάζω την πολιτική διαδρομή του πατέρα μου».

Στην πολιτική διαδρομή του πατρός της όμως , που είναι ο ορισμός του πολιτικού αριβίστα, καθώς ξεκίνησε από την άκρα αριστερά, πέρασε στη ΝΔ, μετά στο ΠΑΣΟΚ και τώρα το ξαναγύρισε στη ΝΔ, υπάρχει και μία μεγάλη σελίδα που λέγεται «προσωπικές και χυδαίες επιθέσεις στον Κώστα Καραμανλή» Προφανώς η κυρία Τατούλη θαυμάζει και αυτό. Αν όχι πρέπει να πάρει θέση δημόσια , αλλιώς θα είναι υπόλογη στον κόσμο της κεντροδεξιάς στον οποίο απευθύνεται..

ΑΞΙΖΕΙ: Η κυρία Τατούλη ξεμπροστιάστηκε ότι είναι ανεπάγγελτη. Οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν την δουλειά της. Η κυρία Τατούλη είπε πως είναι δικηγόρος και έχει δουλέψει ως δημοσιογράφος. Και τις δύο ιδιότητες δεν τις γνώριζαν οι δημοσιογράφοι καθώς δεν έχει ασκήσει ουσιαστικά κανένα από τα δύο επαγγέλματα, αφού από την "Απογευματινή" πέρασε και δεν ακούμπησε και τα περισσότερα χρόνια ήταν στο πλευρό του πατέρα της στα δημόσια αξιώματα τα οποία είχε, όπως στο υπουργείο πολιτισμού που είχε διοριστεί από τον υπουργό πατέρα της

ΑΞΙΖΕΙ 2: Σε μια αποστροφή του λόγου της η κυρία Τατούλη είπε "εμείς οι βουλευτές" και το διορθώνει αμέσως μετά λέγοντας "επίδοξοι βουλευτές". Προφανώς θεωρεί ότι ήδη έχει εκλεγεί, έχοντας πάρει την κατά κοινή ομολογία έπαρση του πατέρα της, που νομίζει ότι η Αρκαδία είναι "μαγαζί" του, αφού εν ενεργεία περιφερειάρχης κατεβάζει την κόρη του για βουλευτή. 

ΑΞΙΖΕΙ 3: Η κυρία Τατούλη δεν γνωριζει καν τους βουλευτές του νομού της. Αφού διευκρίνισε πως ο νομός είναι τριεδρικός συμφώνησε πως η Αρκαδία είχε ένα βουλευτή ΠΑΣΟΚ και ένα ΝΔ! Ξέχασε ότι η Αρκαδία έχει 3 βουλευτές. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια