ΣΟΚ: Βομβιστική επίθεση στον Γιάννη Σμπώκο με εντολή Τσοχαντζόπουλου!!!!

Συλλήψεις και αποκαλύψεις για το κύκλωμα των ποινικών που συνεργαζόταν με τρομοκράτες
Κατηγορούμενος ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση των εκβιασμών
Είχε "παραγγείλει" βόμβα εναντίον του Γιάννη Σμπώκου για χρηματικές διαφορές
Κατηγορούμενος και γνωστός δικηγόρος....
που χρημάτιζε σωφρονιστικούς υπαλλήλους
Ο αστυνομικός και ο σωφρονιστικός υπάλληλος που επίσης κατηγορούνται
Η σχέση με την απαγωγή Παναγόπουλου και το "ξέπλυμα χρήματος"
Αρνούνται κάθε εμπλοκή με τους εκβιαστές οι Πυρήνες της Φωτιάς
Η "εταιρεία ενοικίασης βομβιστών" ήταν δεδομένο από την αρχή πως αποτελούσε μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση, ωστόσο οι διαστάσεις δεν έχουν προηγούμενο.



Στην πραγματικότητα έχουμε να κάνουμε με μία νέα εποχή στον χώρο της τρομοκατίας, αφού πλέον έχει "σπάσει" κάθε ταμπού και υπάρχει ένα κύκλωμα μεταξύ ποινικών και τρομοκρατών, το οποίο έχει ως κύριο στόχο τον δικαστικό χώρο και συγκεκριμένους δικαστές οι οποίοι έβγαζαν αποφάσεις εις βάρος τους.



Στη νέα αυτή εποχή, οι βομβιστικές επιθέσεις γίνονται με... τρομοκρατική "υπογραφή", με ανάληψη ευθύνης δηλαδή από συγκεκριμένες τρομοκρατικές ομάδες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η βόμβα που εξερράγη στο αυτοκίνητο της πρώην διευθύντριας φυλακών Κορυδαλλού, με τους "Πυρήνες της Φωτιάς" να αναλαμβάνουν την ευθύνη για εκείνο το "χτύπημα".

"Βόμβα" με Άκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, που έχει ήδη καταδικαστεί σε 20ετή ποινή κάθειρξης για την υπόθεση με τις μίζες, εμπλέκεται και στο συγκεκριμένο κύκλωμα εκβιαστών.

Τρεις είναι οι βαρυποινίτες που κατηγορoύνται ως ηγέτες της ομάδας των εκβιαστών
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε δώσει εντολή για βομβιστική επίθεση εναντίον του Γιάννη Σμπώκου, επειδή ο τελευταίος φέρεται να του χρωστούσε τεράστιο χχρηματικό ποσό, που σύμφωνα με τις πληροφορίες ανερχόταν σε 2 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός είχε πληρώσει 5.000 ευρώ για αυτή την βομβιστική επίθεση και οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε γίνει "στενός κορσές" γνωστού βαρυποινίτη για να διεκπαιρεωθεί η... "δουλειά", με τον βαρυποινίτη να μην συμφωνεί αρχικά!

Η απίστευτη δράση του κυκλώματος



Ως ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα εκβιαστών και νονών της νύχτας που οι διακλαδώσεις του περιλαμβάνουν πρόσωπα καταδικασμένα για τρομοκρατία αλλά και πολιτικά πρόσωπα που έχουν καταδικαστεί για «μαύρα χρήματα» περιγράφεται στην δικογραφία που σχημάτισε η ασφάλεια για 37 πρόσωπα. 



Η "επίσημη" αυτή συνεργασία μεταξύ ποινικών και τρομοκρατών έχει ως αποτέλεσμα συμβόλαια θανάτου, βομβιστικές επιθέσεις και πολλές εγκληματικές ενέργειες, με το κύκλωμα να έχει αμέτρητα "πλοκάμια", αφού υπάρχει εμπλοκή δικηγόρων, αστυνομικών, σωφρονιστικών υπαλλήλων και φυσικά πολιτικών προσώπων.



Κατηγορύμενοι αυτής της χωρίς προγηούμενο υπόθεσης, είναι επίσης ένας αστυνομικός, ένας σωφρονιστικός υπάλληλος, καθώς και πασίγνωστος δικηγόρος γνωστού βαρυποινίτη, ο οποίος κατά παραγγελία του αρχινονού έδινε χρήματα σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους για τις "δουλειές" του...

Η εμπλοκή με την απαγωγή Παναγόπουλου



Ακόμη, έχει γίνει γνωστό πως κατά το πρόσφατο παρελθόν απετράπη από τις ελληνικές αρχές συμβόλαιο θανάτου σε βάρος υψηλόβαθμης δικαστικού, το οποίο είχαν υπογράψει βαρυποινίτες που είχαν εμπλακεί στην υπόθεση απαγωγής του Παναγόπουλου.

Μέρος των χρημάτων από την απαγωγή του Παναγόπουλου προοριζόταν από την "εταρεία ενοικίασης βομβιστών" για την αγορά καραβιού το οποίο θα εντασσόταν σε off shore εταιρεία. 



Με το καράβι αυτό, το κύκλωμα θα έκανε διακίνηση ναρκωτικών, όπλων και λαθρομεταναστών.

Ταυτόχρονα, εξετάζεται η πιθανότητα οι 350.000 ευρώ που έχουν κατασχεθεί να προέρχονται από το "ξέπλυμα" χρήματος που έγινε από την υπόθεση απαγωγής 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια