Αλέξη μάθε Ελληνικά....

Ζωγράφισε πάλι ο φοβερός ΑΛΕΞΗΣ με τον  παραλληλισμό του με θέμα τον πέμπτο άθλο του Ηρακλή που κατά τον Αλέξη ήταν ο καθαρισμός της "κόπρου του Αυγέα". 

Οχι αγαπητέ μου, "Αυγέας" δεν υπήρξε στην ελληνική μυθολογία, αλλά Αυγείας και όταν αναφερόμαστε στον άθλο αυτό λέμε "η κόπρος του Αυγείου" ή " η κόπρος του Αυγεία" και τα αναφέρουμε....
όλα αυτά τόσο λεπτομερειακά για να μαθαίνεις, αν και δυστυχώς λίγο σ' ενδιαφέρει η Ελληνική ιστορία και η Ελληνική παράδοση, πολλώ μάλλον η Ελληνική μυθολογία. 

Αλλά βέβαια, γιατί να μάθεις να μιλάς σωστά Ελληνικά αφού τα Αραβικά, τα Τούρκικα, τα Ούρντου κλπ, είναι πιό εύκολα και πιό "δημοφιλή". 

Γιατί να σεβαστείς τους Ελληνες ψηφοφόρους  που τυχαίνει να αγαπούν την χώρα μας, τη θρησκεία μας και να είναι υπερήφανοι για την ένδοξη ιστορία μας, αφού επίκειται ο εξισλαμισμός της Ελληνικής κοινωνίας;

Ωστόσο Αλέξη, η κόπρος του Αυγεία καθαρίστηκε από τον Ηρακλή, την πρασινορόζ όμως αηδιαστική και δυσώδη κόπρο της Κουμουνδούρου ποιος θα την καθαρίσει;    

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ρε αμερικανάκι οπως λεει και το zouzouni, μονο η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ αναφεραται στην Ελληνικη μυθολογια, προφανώς εσυ εννοεις, οταν λες κοπρος του αυγεα τα σκατα που εχεις μαζεψει στο αποκομμα σου.
    Βρε κοπανε πριν πεις κατι διαβασε λιακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τυχερός ο μικρός γιατί ο Ηρακλής μας εγκατέλειψε. Έννοια σου όμως zouzouni , κάποιος θα βρεθεί να καθαρίσει και τα δικά του περιττώματα!!!!
    Και μην ξεχνάς, η κοπριά είναι εξαιρετικό λίπασμα για τα τριαντάφυλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.