Από οξεία παραληρητική βενιζελίτιδα πάσχεις Αντώνη μου....

 Ο Αντώνης που από διετίας και πλέον πάσχει από οξεία παραληρητική βενιζελίτιδα, νόσημα δυσίατο και εκφυλιστικό,  κατελήφθη από την έμμονη ιδέα να πασοκοποιήσει τη Ν.Δ., αποδομώντας κάθε στοιχείο κοινωνικού φιλελευθερισμού και ακυρώνοντας την ιστορία και τις αρχές της παράταξης.

Επίσης, ένα από τα βασικά συμπτώματα της νόσου,

από την οποία προσεβλήθη (βενιζελίτιδα), είναι ο εμμονικός αρνητισμός προς οτιδήποτε σχετίζεται ή μπορεί να θυμίζει την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών, είναι σχεδόν αδύνατη η καταπολέμηση αυτού του συνθλιπτικού κόμπλεξ κατωτερότητας (inferiore), το οποίο τον κατατρώει και τον οδηγεί σε πράξεις και δηλώσεις ακατάληπτες. Η οργή εναλλάσσεται ταχύτατα με την μελαγχολία και η μανία με την κατάθλιψη, με αποτέλεσμα να μην ηρεμεί ούτε στον ύπνο του.


Οι θεράποντες ιατροί δηλώνουν ότι έκαναν ότι ήταν επιστημονικώς και ανθρωπίνως δυνατό και πλέον επαφίενται στην βοήθεια του Μεγαλοδύναμου, η οποία όμως μέχρι σήμερα δεν φάνηκε, δεδομένου ότι η αγάπη του κόσμου για τον Κώστα Καραμανλή συνεχώς μεγαλώνει και εκδηλώνεται εντυπωσιακά....

Περαστικά σου Αντώνη μου και ο Θεός μαζί μας...

Γράφει η γάτα
Share on Google Plus

About THE FUN BANK

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...