Διορισμένος στο Μέγαρο Μαξίμου ο επικεφαλής του Επικρατείας του «Ποταμιού» Παναγιώτης Καρκατσούλης

Διορισμένος στο Μέγαρο Μαξίμου, με απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ήταν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «Ποταμιού» Παναγιώτης Καρκατσούλης.

Συγκεκριμένα με το ΦΕΚ 240/28-05-2013, που δημοσιεύει η HuffPost Greece, ο Α. Σαμαράς διόρισε τον Π. Καρκατσούλη στη θέση του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Διοίκησης της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού της Κυβέρνησης, όπου εργάσθηκε....
υπό τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Δ. Βαρτζόπουλο.

Ο Π. Καρκατσούλης αποσπάσθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπου ανήκε στο Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό της Ειδικής Υπηρεσίας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Εφαρμογής Προγραμμάτων (ΕΥΣΣΕΠ) και εργαζόταν με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.

Σημειώνεται ότι στο βιογραφικό του Π. Καρκατσούλη που διένειμε το Ποτάμι δεν γίνεται αναφορά στην απόσπασή του και στην εργασία που προσέφερε στο Μαξίμου.

Το ΦΕΚ 240/28-05-2013



Ο διορισμός Καρκατσούλη στο Μέγαρο Μαξίμου προκαλεί αίσθηση καθώς ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης παρουσιάζοντας τις θέσεις του κόμματός του είχε τονίσει ότι «οσοι ασκούν εξουσία σε γενικές γραμματείες και δημόσιους οργανισμούς δεν θα είναι υποψήφιοι αν δεν περάσουν 4 χρόνια από τη λήξη της θητείας».

Σε επικοινωνία της HuffPost Greece με το Ποτάμι δηλώσαν άγνοια και τόνισαν ότι θα τοποθετηθούν όταν γνωρίζουν περισσότερα.

Όσοι ασκούν εξουσία σε γενικές γραμματείες και δημόσιους οργανισμούς δεν θα είναι υποψήφιοι αν δεν περάσουν 4 χρόνια από τη λήξη της θητείας

http://www.huffingtonpost.gr/2015/01/12/politiki-diorismenos-sto-maksimou-_n_6458056.html?utm_hp_ref=tw

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια