Τα παιδιά του Σαμαρά έχουν χάσει την μπάλα

Συμπεριφορές πεζοδρομίου από κάποιους τύπους, που ποτέ δεν ήταν Νέα δημοκρατία και έριξαν την παράταξη στην ανυποληψία.
Δυστυχώς τέτοια νοοτροπία έχει και ο Σαμαράς που μάζεψε στο κόμμα όλα τα σκουπίδια της πολιτικής, με αποτέλεσμα την συντριβή στις εκλογές....


Ξεφτιλίζουν τον δημόσιο διάλογο και κρίνουν τα πάντα κατά το δοκούν. Ξεχνάνε βασικές αρχές της Δημοκρατίας. Δεν είναι τυχαίο ότι τα σοβαρά στελέχη είναι φειδωλά , προσεκτικά, κρατώντας την αξιοπρέπεια τόσο την δική τους, όσο και της παράταξης. Ο Μάκης Βορίδης δεν ανήκει σε αυτούς.

Στο πρωινό του Μega όπου βρέθηκε, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα κάνει σε περίπτωση υποψηφιότητας του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ποιος είδε τον Βορίδη και δεν τον φοβήθηκε.

Έξαλλος , κοκκινίζοντας απάντησε πως δεν είναι δυνατόν να απαντάει σε υποθετικές ερωτήσεις. Μα κύριε Βορίδη , ο δημοσιογράφος ρωτάει και υποθετικά πράγματα για να δει προθέσεις, θέσεις και πιθανές επιλογές. Ο διάλογος και η Δημοκρατία αυτό απαιτεί. Ούτε εσείς μάλλον το αντέχετε σαν τον κύριο Άδωνι Γεωργιάδη , που ακόμα δεν έχει καταλάβει την συντριβή από τον εκλογικό εκβιασμό που έκανε η κυβέρνηση Σαμαρά στον ελληνικό λαό και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο. 

Δεν είναι τυχαίο γιατί και οι δύο δεν ήταν ποτέ Νέα Δημοκρατία, για να αντιληφθούν το DNA της ιστορικής παράταξης...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια