Στον κόσμο του το αγαπημένο παιδί του Συνταγματάρχη της χούντας Παπαδόπουλου, Βορίδης ο "τσεκουράκιας"....

Έχει ξεφύγει τελείως το άτομο και με αυτά που λέει δείχνει και το πως αντιλαμβάνεται την δημοκρατική εκλογική διαδικασία....

Το αγαπημένο παιδί του Συνταγματάρχη της χούντας Παπαδόπουλου, που σημειωτέον τον  έχρισε διάδοχο του πριν πεθάνει, φαίνεται να ξεθάβει το τσεκούρι του πολέμου με αυτές τις ακραίες δηλώσεις που κάνει, βλέποντας πως δύσκολα θα εκλεγεί.....


Θα μπορούσε να είναι και φάρσα. Δυστυχώς, τόσο για τον ίδιο όσο και για το κόμμα του, αυτό είναι που δηλώνει δεξιά και αριστερά σχετικά με την εμφυλιοπολεμική δήλωσή του.

Τον «εκτόξευσε», λέει, η δήλωση που έκανε ότι «τη χώρα δεν θα την παραδώσουμε στην Αριστερά και θα πράξουμε ό,τι κι αν χρειαστεί», του έκανε πολύ πιο εύκολο τον προεκλογικό αγώνα:

«Οπου και να πάω με αποθεώνουν, ακόμα και σε περιοχές όπου η ανεργία χτυπάει κόκκινο, όπως συνέβη στα Νέα Λιόσια. Και ξέρετε γιατί; Επειδή έχω μία άλλη στρατηγική από τους υπόλοιπους υποψήφιους. Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα δώσει την ψήφο του επειδή το κόμμα που καλείται να ψηφίσει έχει παρουσιάσει λαμπρό πρόγραμμα». 

Σχολιάζοντας τις εν λόγω δηλώσεις, ο Ευάγγελος Αντώναρος “άδειασε” τον Βορίδη υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει πλέον θέση στο κόμμα.


“Η Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή έχει μάθει να σέβεται το αποτέλεσμα των εκλογών. Αρχή απαράβατη. Όποιος δεν συμφωνεί, δεν έχει θέση ανάμεσα μας” γράφει χαρακτηριστικά.

“Η ανοχή σε όσους νιόφερτους παίζουν με τις αρχές και τους κανόνες συμπεριφοράς της κεντροδεξιάς μας παράταξης έχει τα όρια τους” συνεχίζει, ενώ τέλος σημειώνει ότι ο υπουργός έκανε τον πατριωτισμό “φθηνιάρικη πατριδοκαπηλία με εμφυλιοπολεμικούς τόνους”.

“Και κάτι ακόμη: Δεν αγαπάμε τον τόπο λιγότερο όσοι αρνούμαστε να κάνουμε τον πατριωτισμό φτηνιάρικη πατριδοκαπηλία με εμφυλιοπολεμικούς τόνους”.

Βέβαια και ο κολλητός του, Άδωνις παραδέχτηκε ότι ο Βορίδης είναι χουντικός, με tweet 


Συγκεκριμένα, το επίμαχο tweet ανέφερε: "ναι ήταν Πρόεδρος της Νεολαίας ΕΠΕΝ πράγματι, άλλο Χουντικός όμως άλλο Ναζί". Η παραδοχή αυτή του βουλευτή της ΝΔ έγινε έπειτα από πιέσεις που δέχθηκε, ενώ αποδεικνύεται για πρώτη φορά επισήμως το χουντικό παρελθόν του Μάκη Βορίδη, από μη αμφισβητίσιμη πηγή.


Ο Βορίδης πήρε τη θέση του ως Πρόεδρος της ΕΠΕΝ από τον απερχόμενο Νίκο Μιχαλολιάκο το 1984, κατόπιν εντολής Παπαδόπουλου, μέσα από τη φυλακή. 

Τον Σεπτέμβριο του 1986 ο 21χρονος Μάκης Βορίδης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό "ΕΝΑ", σε δημοσίευμα που τιτλοφορήθηκε "Οι Ναζί της Αθήνας".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια