Ν. Χατζηνικολάου: Η φιλελεύθερη Δεξιά φορτώθηκε την Πολιτική Ανοιξη μέσα σε βαρύ χειμώνα. Ας πρόσεχε!

“Τι είπε ο γνωστός δημοσιογράφος στην ραδιοφωνική εκπομπή του για τον Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ”

Ο Νίκος Χατζηνικολάου γκρεμίζει σήμερα τον Αντώνη Σαμαρά με το καλημέρα στην εκπομπή του....
 

«Ο Σαμαράς υπέστη εκλογική πανωλεθρία, δεν τόλμησε να αντικρίσει ούτε τον λαό ούτε τους δημοσιογράφους, μίλησε προεκλογικά απέναντι σε γλάστρες». «Με τους Μουρούτηδες, τους Αδώνιδες, τους Βορίδηδες και τους Πλεύρηδες», συνέχισε σε πολύ έντονο ύφος ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ειδικά για τον Μουρούτη και τις μεθόδους του ο δημοσιογράφος ήταν καταπέλτης αλλά το ίδιο έκανε και με τον εργατικό μεν Αντώνη Σαμαρά πλην απολύτως υπεύθυνο για το πως εξαπάτησε τον ελληνικό λαό στην τελευταία φάση όταν ενώ δήλωνε ότι με εκλογές θα καταστραφεί ο τόπος, την ίδια στιγμή με την απόφασή του να επισπεύσει την εκλογή Προέδρου ουσιαστικά τις επέβαλε.

«Ο Σαμαράς δεν μπορεί ποτέ να νικήσει τον Τσίπρα» κατέληξε ο δημοσιογράφος. Τα όργανα άρχισαν για τη Ν.Δ. και η ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς θα εγκαταλείψει μαζί με την ακροδεξιά του ατζέντα την αρχηγία πλησιάζει.  

Το πρόβλημα όμως των ομοϊδεατών εκπροσώπων του μέσα στη Βουλή δεν παύει να παραμένει. Οι εικόνες από το προκλητικά άδειο μέγαρο Μαξίμου που περίμενε χθες τον νέο πρωθυπουργό και τα φορτηγά που έφυγαν φορτωμένα με έγγραφα νωρίς σήμερα το πρωί από το υπουργείο Οικονομικών κάνουν τον γύρο της Ελλάδας και του κόσμου, ντροπιάζοντας την ύστατη ώρα για ακόμα μία φορά τον πολιτισμό αυτής της χώρας.

Η φιλελεύθερη Δεξιά φορτώθηκε την Πολιτική Ανοιξη μέσα σε βαρύ χειμώνα. Ας πρόσεχε!

ΠΗΓΗ: efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια