2.500 κόσμου στην προεκλογική ομιλία του Ν. Κακλαμάνη...

Με κεντρικό σύνθημα: «ΝΑΙ στη Νέα Δημοκρατία, ΝΑΙ στα όνειρα και στη ζωή που δεν περιμένει, ΝΑΙ στην πατρίδα και στα όνειρα, ΝΑΙ στην Ελλάδα και τους Έλληνες», ο Νικήτας Κακλαμάνης ενώπιον 2.500 κόσμου, έκανε σήμερα τη κεντρική του προεκλογική ομιλία στο ξενοδοχείο «Caravel».

Ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ έκανε....
λόγο για την «κρίσιμη ψήφο στο τέλος της κρίσης», όπως χαρακτήρισε την ψήφο της 25ης Ιανουαρίου, εκφράζοντας παράλληλα την αγωνία του για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ τόσο για τα Εθνικά Θέματα, όσο και για την Εσωτερική Ασφάλεια την Μετανάστευση.

«Η ψήφος μας τη στιγμή αυτή, στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της Ελλάδας είναι ένα πανίσχυρο όπλο, που θα καθορίσει το μέλλον μας», είπε χαρακτηριστικά, ο Ν. Κακλαμάνης, καλώντας τον κόσμο της παράταξης σε συσπείρωση, κι έχοντας ως πυξίδα τις αρχές και την ιδρυτική διακήρυξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Η ομιλία του Ν. Κακλαμάνη ξεκίνησε με αναδρομή στη ζωή και τη πορεία του, ενώ υπογράμμισε τις ιστορικές ρίζες της παράταξης και τις ηγετικές της φυσιογνωμίες, που κράτησαν όρθια την πατρίδα στα δύσκολα.


Τον Ν. Κακλαμάνη προλόγισε ο πρώην υπουργός, Προκόπης Παυλόπουλος, καθώς και ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Βασίλης-Φοίβος Αξιώτης, τονίζοντας αμφότεροι τη σημαντική του συμβολή στη πολιτική ζωή του τόπου.

Συγκινητικό μήνυμα συμπαράστασης και στήριξης στον βουλευτή Α’ Αθηνών της ΝΔ έστειλε και η πρώην υπουργός, Μαριέττα Γιαννάκου, ενώ αξίζει να σημειωθεί η παρουσία της κόρης του αείμνηστου πρώην αρχηγού της ΝΔ, Μιλτιάδη Έβερτ, Αλεξίας.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν και οι υποψήφιοι βουλευτές Α’ Αθηνών Σάκης Κολλάτος, Απόστολος Ασλανίδης, Νούλη Παπανδριανού και Ουρανία Παπαβασιλείου-Μπαλή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια