Κανάλι της Βουλής: Xιλιάδες ευρώ για... κρομοράνους και... γλαρόνια!

Ανοιχτοχέρηδες, μη διστάζοντας να δώσουν χιλιάδες ευρώ σε ντοκιμαντέρ για κορμοράνους, γλαρόνια και χαλκόκοτες, αποδεικνύονται εκεί στο Κανάλι της Βουλής. Ετσι, έχοντας προφανώς στόχο να μετατρέψουν τον σταθμό σε ανταγωνιστικό του National Geographic κι αφού προφανώς εξάντλησαν όλη την γκάμα πολιτικών και ιστορικών ντοκιμαντέρ, στράφηκαν....
στην αγορά των… πτηνών. Η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ημέρες στην «Κοινοβουλευτική Διαφάνεια» και σύμφωνα με αυτή η Βουλή δεν δίστασε να δώσει για τις ανάγκες του καναλιού 10.528 ευρώ για… κορμοράνους και χαλκόκοτες.   

Ή αλλιώς 10.528 ευρώ για τη μίσθωση 14 επεισοδίων ντοκιμαντέρ με τίτλο «Σπάνια πουλιά της Ελλάδας και της Ευρώπης», παραγωγής 2000. Σύμφωνα με την απόφαση που αναρτήθηκε στην «Κοινοβουλευτική Διαφάνεια», η μίσθωση περιλαμβάνει ντοκιμαντέρ για ποικίλα είδη πτηνών και συγκεκριμένα: 1. Ανατίδες, 2. Αφρόπαπιες, 3. Βουτηχτάρια, 4. Γκρίζος ερωδιός, 5. Γλάροι, 6. Γλαρόνια, 7. Κορμοράνοι, 8. Κύκνοι, 9. Μεταναστευτικά της άνοιξης, 10. Πελαργοί, 11. Πουλιά στην άκρη του δρόμου, 12. Πρασινοκέφαλη πάπια, 13. Φαλαρίδες, 14. Χαλκόκοτες. Οχι, δεν μπερδευτήκατε. Για το Κανάλι της Βουλής μιλάμε.
parapolitika.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια