Τραγικός Μπουτάρης: Δεν δίνει λεφτά για να στολίσει την πόλη όμως χαλάει τεράστια ποσά για τα gay parade....

Μεγάλη γκρίνια υπάρχει στην Θεσσαλονίκη από την απόφαση του Μπουτάρη να μην στολίσει την πόλη για τα Χριστούγεννα, γιατί όπως είπε δεν έχει λεφτά ο δήμος για στολίσματα και προέτρεψε τους πολίτες να βάλουν φωτάκια στα μπαλκόνια για να είναι φωτισμένη η πόλη....

 Είπε μεταξύ άλλων.
«Ο δήμος δεν μπορεί να διαθέσει λεφτά. Ζητούμε τη συμμετοχή πολιτών, καταστηματαρχών και οργανώσεων για να διακοσμηθεί πόλη. Αν ο καθένας βάλει από ένα φωτάκι στο μπαλκόνι, η πόλη θα είναι στολισμένη. Δεν είμαστε στρατόπεδο για να έχουμε ενιαία διακόσμηση. Εμείς λέμε στους συμπολίτες μας «κάντε και μόνοι πράγματα».

Παλαιότερα είχε πει ότι είναι άθεος και αμφισεξουαλικός. Είχε πει ότι τα Χριστούγεννα προκαλούν τους πιστούς άλλων θρησκειών στη χώρα μας. Και όμως έγινε 2 φορές δήμαρχος. Άρα η πλειοψηφία των δημοτών στη Θεσσαλονίκη συμφωνούν με τις δηλώσεις του και τα πιστεύω του, προς τι λοιπόν οι αντιδράσεις; Ξέρατε τι ψηφίζατε. Δεν σας βγήκε από το πουθενά ενάντια στα Χριστούγεννα και τους στολισμούς.

Όσο αφορά την τουριστική προώθηση της Θεσ/νίκης, καμιά ανησυχία, ούτε οι Τούρκοι ούτε οι Ισραηλινοί γιορτάζουν τα Χριστούγεννα. Εξάλλου μόνο αυτές οι κατηγορίες τον ενδιαφέρουν, έτσι δεν είναι;

Ας προσέχατε....

Διαβάστε και το σχόλιο ενός Θεσσαλονικιού του Γιάννη Παπαδόπουλου.

"Πραγματικά οι δικαιολογίες του Μπουτάρη για τον μη στολισμό ειδικά της Αριστοτέλους είναι επιεικώς γελοίες. Πέρυσι υπήρχαν διάφορα περίπτερα όπου μικρά παιδάκια τα υποδεχόταν από διάφορους συλλόγους άτομα και τα έβαζαν να ζωγραφίζουν να διαβάζουν κτλ. 
Αυτό π.χ. τ ι κόστος θα είχε για τον δήμο αφού θα γινόταν δωρεάν με έξοδα των διάφορων συλλόγων. Επίσης πως θα έκοβε την κίνηση από την αγορά; 
Οι γονείς τώρα με τα παιδιά τους για να τα διασκεδάσουν τα πηγαίνουν αναγκαστικά στο cosmos συμφερόντων Λάτση, όπου είναι στολισμένο και ικανό ώστε τα παιδάκια να δούνε κάποιον ντυμένο Άγιο Βασίλη και να κάνουν δραστηριότητες σχετικές με τα Χριστούγεννα. 

Η κατάσταση όμως στο κέντρο της πόλης , όπου επίσης υπάρχουν μαγαζιά, είναι κωμικοτραγική, μουντή και δημιουργεί κατάθλιψη. Ο δήμαρχος του "φαίνεσθαι" ξαναχτύπησε και το διασκεδάζει κιόλας λέγοντας μπαρούφες , πείθοντας κάποιους κατοίκους εκτός της πόλης μας ότι δήθεν κάνει και έργο. Ο τύπος είναι τραγικός και έρχεται πρώτος ελλείψη κάποιου άλλου και επειδή ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια