Τυχερός στάθηκε ο ΟΣΦΠ στην κλήρωση του Europa League - κληρώθηκε με την Ουκρανική Ντνίπρο

Την Ουκρανική Ντνίπρο θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στους "32" του Europa League και έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 
Ο Ολυμπιακός μπορεί να αισθάνεται τυχερός με την κλήρωση στους "32" του Europa League χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η πρόκριση θα είναι εύκολη υπόθεση.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν και το πλεονέκτημα....
να δώσουν το πρώτο ματς στην Ουκρανία στις 19 Φεβρουαρίου. Μέχρι τώρα η Ντνίπρο έχει δώσει τα ματς της στο Κίεβο και πιθανότατα εκεί θα συνεχίσει να αγωνίζεται. Η ρεβάνς στο Γ. Καραϊσκάκης θα διεξαχθεί στις 26 Φεβρουαρίου.

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει 9 αγώνες κόντρα σε ουκρανικές ομάδες και μετράει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν νικήσει στην έδρα τους ουκρανική ομάδα ενώ στο πιο πρόφατο ραντεβού του είχε αποκλειστεί αν και είχε νικήσει τη Μέταλιστ με 1-0 εκτός έδρας.

Η Ντνίπρο πέρυσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη. Έχει δεχτεί 11 γκολ στα 14 ματς που έχει δώσει τη φετινή σεζόν.

Την πρόκριση στους "32" του Europa League την εξασφάλισε την ύστατη ώρα, μετά την ισοπαλία που απέσπασε η Ίντερ από την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν.

Τα ζευγάρια της φάσης των "32" του Europa League

Γιουνγκ Μπόις – Έβερτον
Τορίνο - Μπιλμπάο 
Σεβίλλη - Γκλάντμπαχ 
Βόλφσμπουργκ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 
Άγιαξ - Λέγκια Βαρσοβίας 
Άαλμποργκ - Μπριζ 
Άντερλεχτ - Ντιναμό Μόσχας 
Ντνίπρο - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
Τραμπζονσπόρ - Νάπολι 
Γκινγκάμπ - Ντιναμό Κιέβου 
Βιγιαρεάλ - Σάλτσμπουργκ 
Ρόμα - Φέγενορντ 
Αϊντχόφεν - Ζενίτ 
Λίβερπουλ - Μπεσίκτας 
Τότεναμ - Φιορεντίνα 
Σέλτικ - Ίντερ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια