Ουαί και αλοίμονο στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας με τις ψήφους ναζιστών….

Είναι τραγικό και μόνο σαν σκέψη να ψηφίσουν οι βουλευτές του ναζιστικού, φασιστικού μορφώματος τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Θα είναι η απόλυτη ξεφτίλα του πολιτικού μας συστήματος, να έχει εκλεγεί Πρόεδρος με ψήφους ναζιστών που είναι υπόδικοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Θα τρίζουν τα κόκαλα....
χιλιάδων ηρώων αγωνιστών που έδωσαν τη ζωή τους για να διώξουν τους Γερμανούς ναζιστές από τη χώρα μας.
Άραγε πως θα νοιώσει ο αξιοπρεπής κ. Σταύρος Δήμας να εκλεγεί από φασίστες;
Αλήθεια η συγκυβέρνηση των προθύμων Σαμαρά - Βενιζέλου τι προτίθεται να κάνει για να μην ζήσουμε αυτή την ξεφτίλα;

Πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να έχει έτοιμο ένα plan b για αυτή την περίπτωση.
Μια πρόταση γι’ αυτό θα ήταν να απέχει αρχικά από την ψηφοφορία, αριθμός βουλευτών ίσος με την δύναμη των χρυσαυγιτών βουλευτών και στην περίπτωση που αυτοί ψηφίσουν Σταύρο Δήμα οι κυβερνητικοί βουλευτές να ψηφίσουν παρών….

Πρέπει να διαφυλάξουμε την Δημοκρατία μας σαν κόρη οφθαλμού!

Αν αυτή η κυβέρνηση θέλει να αποφύγει τις εκλογές, πρέπει να ψάξει από αλλού να βρει τις ψήφους που χρειάζονται ώστε να παραμείνει στην εξουσία, σε διαφορετική περίπτωση θα οδηγηθούμε στην ψήφο του Ελληνικού λαού που θα κρίνει ποιος είναι καταλληλότερος να κυβερνήσει την χώρα στον δρόμο της Δημοκρατίας!

Η τυχόν πρόωρη προσφυγή στις κάλπες είναι, βέβαια, ο φρικτός εφιάλτης του Πρωθυπουργού κ. Βενιζέλου και του Πρωθυπουργεύοντος κ. Σαμαρά, δεδομένου ότι συνεπάγεται το τέλος της ΠΟΛΑΝΟΠΑΣΟΚ «ένδοξης συμμαχίας»!!!


Ουαί κι’ αλοίμονο αν η κυβέρνηση «βολευτεί» από τις ψήφους των Χρυσαυγιτών για να μείνει γαντζωμένη στην καρέκλα της εξουσίας. Θα είναι υπόλογη στον Ελληνικό λαό, γι’ αυτό το έγκλημα, δηλαδή την σύμπραξη με τους υπόδικους για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης ΝΕΟΝΑΖΙ!!! 

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου "Μακεδών" δεν έχω καμία διάθεση να εμπλακώ σε αντιπαράθεση, άλλωστε εσυ πρέπει να ξέρεις από δημοκρατία....

      Διαγραφή
    2. Ναι, το βλέπω ...
      Εντελώς δημοκρατικά δε, θα πρότεινα να εκτελεσθούν όλοι οι βουλευτές της Χ.Α. καθώς και όποιος ψηφοφόρος επιμένει να τους στηρίζει ... Έτσι θα απαλλαγούμε μια για πάντα από τους φασίστες και θα συνεχίσουν να μας κυβερνούν οι δημοκράτες που περιγράφει ο Θουκιδίδης στην φωτογραφία που έχεις δεξιά και κάτω από τους αναγνώστες σου ...
      Καλές γιορτές από καρδιά σου εύχομαι αγαπητό zoyzoyni

      Διαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.