Σκληρή ανακοίνωση του Θύμιου Λυμπερόπουλου κατά συναδέλφων του....

Δριμεία επίθεση στην Uber εξαπέλυσε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής με αφορμή την άφιξη της εταιρείας στην Ελλάδα. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στο facebook, το ΣΑΤΑ χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς και για την εταιρεία, αλλά και για όσους οδηγούς συνεργαστούν.
Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, απείλησε με «κρέμασμα στο Σύνταγμα» όσους....
προδώσουν το επάγγελμα κηρύσσοντας τον πόλεμο στην Uber και στους «Ιούδες».

Με διπλή ανακοίνωση στο facebook που φέρει την υπογραφή του, ο κ. Λυμπερόπουλος αναφέρει: «Ταξιτζήδες που συνεργάζονται με την uber αποτελούν εχθρό του κλάδου. Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε χιλιάδες οικογένειες που ζουν από αυτό το επάγγελμα. Όσοι ταξιτζήδες προδίδουν το ταξί σαν σύγχρονοι Ιούδες ''για τριάντα αργύρια'' θέλουν κρέμασμα αλλά όχι σε συκιά στο Σύνταγμα».

Νωρίτερα είχε τονίσει ότι «ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε. Και είναι πόλεμος επιβίωσης. Οι ''πηλιογούσηδες'' του κλάδου έχουν ελάχιστο χρόνο να επανορθώσουν. Καλό θα είναι κάθε ιδιοκτήτης ταξί να γνωρίζει για τις συνεργασίες του οδηγού του και να τον αποτρέψει από την uber. Ο οδηγός μπορεί να είναι προσωρινός στο επάγγελμα και δεν νοιάζεται για το αύριο. Ο ιδιοκτήτης όμως και αύριο θα έχει το ταξί, θα έχει την περιουσία του. Ας μην αφήσουμε λοιπόν κάθε τυχοδιώκτη να παίζει και να υπονομεύει την περιουσία μας και το επάγγελμά μας».

Τις αναρτήσεις του προέδρου του ΣΑΤΑ ακολούθησε μια γενική που κάνει λόγο για «δειλά ανθρωπάκια» όσον αφορά στην Uber και για «μπάσταρδους προδότες» του επαγγέλματος: «Η πρώτη ήττα για τα Αμερικανάκια ήταν να κάνουν πίσω για την εφαρμογή με τα ιχ. Αλλιώς το είχαν σχεδιάσει. Ξεκίνησαν στα μουλωχτά και πιστεύουν ότι θα μας πιάσουν στον ύπνο. Δειλά ανθρωπάκια. Μπορεί τούτος ο τόπος να βγάζει λίγους μπάσταρδους προδότες που μας δυσκολεύουν τη ζωή, αλλά έχει και κάμποσα εκατομμύρια ψυχές, που ξέρουν να αγωνίζονται με περηφάνεια και τιμή. Βγάλτε εισιτήριο για το Σαν Φραντζίσκο...».
protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια