Να γιατί έδωσαν στον Ρουβά το βραβείο Κουν!!!

Η όλη ιστορία της βράβευσης του Σάκη είναι από μόνη της μία (σύγχρονη) τραγωδία. 
Δεν πρόκειται για τίποτα περισσότερο από μία προσχεδιασμένη και θρασεία απόπειρα μάρκετινγκ, για να συνεχίσει να αποδίδεται κέρδος στους χορηγούς του και το μανατζερίστικο κύκλωμα που τον προωθεί....
 
Ο Σάκης, αν και είναι ο κορυφαίος Έλληνας ποπ σταρ, δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει σε αυτόν τον απαιτητικό χώρο, αφού έφτασε σε κάποια ηλικία και δεν μπορεί να παριστάνει άλλο αυτό που ήταν στο παρελθόν. Για να συνεχίσει λοιπόν να κόβει χρήμα η μηχανή ευρώ που λέγεται Σάκης Ρουβάς, ώστε να συνεχίσουν να κονομάνε ο ίδιος πρώτα απ 'όλους αλλά και οι χορηγοί και το καλλιτεχνικό κύκλωμα γύρω απ' αυτόν, θα πρέπει το παλικάρι να μετακινηθεί σε άλλον καλλιτεχνικό χώρο. 

Ο χώρος αυτός δεν είναι άλλος από τον ισοπεδωμένο και ξεχειλωμένο χώρο της ηθοποιίας, όπου έχει εισέλθει απ 'το πουθενά κάθε καρυδιάς καρύδι και έχει ανακατευτεί η ήρα με το στάρι. Συνεπώς, ο χώρος αυτός ήταν εξαρχής ο στόχος για να μην πάψει την πολύτιμη παραγωγή της η χρηματομηχανή. Το βραβείο ήταν απλώς μία απαραίτητη περγαμηνή για να δώσει κύρος και αξία σε έναν μετριότατο νεοεισερχόμενο "ηθοποιό" -επιχειρηματία. 

Αυτή είναι η ωμή αλήθεια γύρω από την υπόθεση και δεν υπάρχει ούτε «το δικαίωμά μου να ονειρεύομαι", ούτε "έπαιξα με την ψυχή μου "και τέτοια συγκινητικά και δακρύβρεχτα του Σάκη.

edw oi kales patates

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια