Μια γελοία βρεττανική εφημερίδα και μια ανιστόρητη Ελληνίδα δημοσιογράφος μετέφεραν την Αμφίπολη εκατοντάδες χιλιόμετρα!!!

Ανθή Καρασάβα Ελληνίδα "δήθεν" δημοσιογράφος δεν γνωρίζει που βρίσκεται η Αμφίπολη.
Κοριτσάκι μου αμα δεν το χεις κάτσε στο σπιτάκι σου και μην ασχολείσαι με το "άθλημα" και εντέλει πόσο στόκος πρέπει να είσαι για να προσπαθείς να πλήξεις την χώρα σου, γράφοντας αυτές τις ηλιθιότητες, στην πιο άθλια ανθελληνική εφημερίδα των Αγγλων....


Ο τάφος της Αμφίπολης βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Μακεδονία γράφουν οι Sunday Times
Το κείμενο που «βαφτίζει» τα Σκόπια «Μακεδονία» υπογράφει η Ανθή Καρασάββα 
Άκρως προκλητικό το άρθρο αναφέρει πως το λόφο Καστά έχουν επισκεφτεί «διασημότητες» (;) και προσωπικότητες όπως ο πρωθυπουργός της χώρας 
Μόνο ως πρόκληση μπορεί να χαρακτηριστεί το άρθρο των Sunday Times για την Αμφίπολη όπου τα Σκόπια αποκαλούνται «Μακεδονία»! 

Το άρθρο αναφέρεται στα όσα ανακοινώθηκαν το Σάββατο από την Κατερίνα Περιστέρη και γράφει η – Ελληνίδα- Ανθή Καρασάββα σχετικά με την πρώτη κοντινή φωτογραφία του σκελετού: «τα υπολείμματα βρέθηκαν νωρίτερα τον Νοέμβριο μέσα σε θολωτή κατασκευή η οποία σχημάτιζε έναν από τους ιερούς θαλάμους εντός ενός τεράστιου τάφου, περίπου 375 μίλια βόρεια της Αθήνας, κοντά στα σύνορα με τη "Μακεδονία"»!

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο τάφος χρονολογείται στα χρόνια κοντά στον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου το 323 π.Χ. Από την ημέρα που ανακαλύφθηκε υπάρχει η φημολογία πως ίσως ανήκει σε κάποιον κοντινό του βασιλιά», συνεχίζει το δημοσίευμα. 

Και σε μια δόση... ειρωνείας, αναφέρει πως «το τάφος κάτω από το λόφο Καστά, «πρωταγωνίστησε» σε τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ και τον επισκέφτηκαν διασημότητες (!) και δημόσια πρόσωπα όπως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προφανώς ενθουσιασμένος που θα μπορούσε να ανακοινώσει κάποια καλά νέα καθώς πασχίζει να ανοικοδομήσει την κατεστραμμένη οικονομία της χώρας». 

Πηγή: Sunday Times

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια