Γιώργος Αποστολόπουλος: Έμπειρος κωμικός σε αστυνομικό σενάριο ο Χαϊκάλης....

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος χαρακτηρίζει τον Πάνο Καμμένο ως μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό.
Για τις καταγγελίες του Χαϊκάλη κάνει λόγο: αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έμπειρο κωμικό.
Ο ίδιος δηλώνει πως είναι στη διάθεση πλέον της δικαιοσύνης μετά τις καταγγελίες των ΑΝ.ΕΛ.
Ο Γιώργος Αποστολόπουλος είχε υπάρξει στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου....


Οι καταγγελίες των Ανεξάρτητων Ελλήνων για απόπειρα δωροδοκιάς του βουλευτής τους, Παύλο Χαϊκάλη έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων σε όλο τον πολιτικό κόσμο, λίγες ημέρες πριν από τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Για άλλη μία φορά, στη ζωή της χώρας έγινε μέγα θέμα ένα DVD που σύμφωνα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες φέρεται ο κ. Αποστολόπουλος να προσπαθεί να δωροδοκήσει τον Παύλο Χαϊκάλη, προκειμένου να ψηφίσει θετικά στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες του κ. Χαϊκάλη, ο κ. Αποστολόπουλος ο οποίος έχει περάσει σχεδόν από όλα τα κόμματα, φέρεται να προσέφερε συνολικά στον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ. 

Μετά το σάλο που προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ήρθε και η απάντηση του Γιώργου Αποστολόπουλου, ο οποίος είναι καταπέλτης τόσο κατά του Πάνου Καμμένου όσο και του Παύλου Χαϊκάλη. 

Συγκεκριμένα, χαρακτηρίζει τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων σκηνοθέτη της όλης υπόθεσης και "μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό, ενώ για τις καταγγελίες κάνει λόγο για "θεατρικο΄αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό", εννοώντας τον κ. Χαϊκάλη. 

Η γραπτή δήλωση του Γιώργου Αποστολόπουλου:

Με έκπληξη και οργή παρακολουθώ στα ΜΜΕ να με εμπλέκουν σε πολιτικές βεντέτες, υποκινούμενες από δόλια κομματικά συμφέροντα. Πρόκειται για θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ένα μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό.

Στους δολοπλόκους υπενθυμίζω απλά τη ρήση ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργεντηθέντος.

Είμαι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθεια και της πραγματικότητας. Ολα στο φως χωρίς μοντάζ συρραφές και μηχανορραφίες.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια