Ανείπωτη τραγωδία στην Θάλασσα της Ιάβας - βρέθηκαν πτώματα στην θάλασσα από το μοιραίο αεροπλάνο....

Τουλάχιστον 40 πτώματα έχουν μέχρι στιγμής ανασύρει οι διασώστες από τη Θάλασσα της Ιάβας όπου συνετρίβη η πτήση 8501 της AirAsia.
Μετά από 3 ημέρες αναζήτησης ανακαλύφθηκαν δεκάδες πτώματα, αποσκευές και μια πόρτα αεροπλάνου, σύμφωνα με εκπροσώπους του Ναυτικού της Ινδονησίας. 

Οι συγγενείς των θυμάτων....
κατέρρευσαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αντικρίζοντας τις σκληρές εικόνες των πτωμάτων που επέπλεαν στη θάλασσα όπως ακριβώς τις κατέγραψε ο τηλεοπτικός σταθμός. 

Τοπικός σταθμός στην Ινδονησία προέβαλε την εικόνα τουλάχιστον ενός πτώματος που επέπλεε στο νερό, με τους συγγενείς να καταρρέουν, καθώς παρακολουθούσαν ζωντανά το ρεπορτάζ. 

Ουρλιαχτά και ανεξέλεγκτοι λυγμοί, ενώ δύο άνθρωποι λιποθύμησαν και μεταφέρθηκαν με φορεία σε ασθενοφόρα για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Η εικόνα που μεταδόθηκε ήταν από ένα ημίγυμνο πρησμένο πτώμα που επέπλεε στη θάλασσα, ενώ διασώστες κρέμονταν από σκοινιά ελικοπτέρου για να ανακτήσουν τις σορούς. 

Δεν υπάρχουν αναφορές για τυχόν επιζώντες αν και η ανεύρεση σχεδίας ζωής αυξάνει τις ελπίδες πως υπήρξαν επιβάτες που επέζησαν της συντριβής. 

Το Airbus A320-200 της AirAsia εξαφανίστηκε την Κυριακή ενώ εκτελούσε πτήση από τη Σουραμπάγια στη Σιγκαπούρη, μεταφέροντας 162 ψυχές. 

Τα πτώματα εντοπίστηκαν στη θάλασσα της Ιάβας σε απόσταση έξι περίπου μιλίων από το σημείο όπου επικοινώνησε τελευταία φορά με το κέντρο εναέριας κυκλοφορίας. 

Πηγή: Dailymail

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια