Το κομματικό όργανο των δήθεν "αριστερών" του Σύριζα κατηγορεί τους Ψαριανό και Τατσόπουλο για σεξιστική συμπεριφορά....

Καμία λογική από τους Ξηρο-Αυγήτες που θεωρούν σεξιστικό να μυρίσεις ένα γυναικείο παλτό, ενώ  συμφωνούν με τον γάμο των ομοφυλόφιλων θεωρώντας το προφανώς φυσιολογικό. 
Διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλον.

Η "ανοιχτόμυαλη" δήθεν αριστερά του 2,5% ....
όσο οσμίζεται εξουσία παρουσιάζει δείγματα εκφασισμού.
Μήπως αν στη θέση του παλτού ήταν το σώβρακο του Ρωμανού δεν θα είχαν πρόβλημα.

Αν το να μυρίσεις ένα παλτό θεωρείτε σεξιστικό από το κομματικό όργανο του τΣύριζα, να μας πει τότε ο λαλίστατος κ.Φίλης, ο Τσίπρας που αποκάλεσε μπροστά στη κάμερα "μανάρι μου" την Δούρου τι είναι; Είναι και αυτός σεξιστής;

Για πες μας ρε μπαγασάκο Φίλη εσύ που όλα τα ξέρεις.

Πόσο πιο κάτω θα τη φτάσετε άραγε την κομματική φυλάδα;

Πίσω από την φωτογραφία μάλιστα, υπάρχει μια εξίσου ενδιαφέρουσα ιστορία που προκάλεσε αντιδράσεις όπως αυτή της «Αυγής». Η προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδα κατηγόρησε τον Πέτρο Τατσόπουλο και τον Γρηγόρη Ψαριανό για ακραίο σεξισμό επιχειρηματολογώντας ότι η χυδαία συμπεριφορά τους καταμαρτυρεί το ήθος της λεγόμενης «αριστεράς της ευθύνης». 

«Χυδαία σεξιστική συμπεριφορά από βουλευτές με προεξάρχοντα τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Πέτρο Τατσόπουλο καταμαρτυρεί το ήθος της υποτιθέμενης "αριστεράς της ευθύνης", όπως αρέσκονται κατά καιρούς να αυτοαποκαλούνται.
Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της, καθώς φαίνονται βουλευτές να γελούν, ενώ ο "υπεύθυνος αριστερός" μυρίζει το παλτό της Ραχήλ Μακρή που κρατά ο Πέτρος Τατσόπουλος! Ύμνος στον σεξισμό από τα έδρανα της Βουλής. Η ανοχή σε αυτές τις ακραίας χυδαιότητας συμπεριφορές που προσβάλλουν τη γυναικεία φύση και την πολιτική πρέπει να σταματήσει. Παραπάνω σχόλια περιττεύουν...», γράφει η «Αυγή».

Τατσόπουλος: Ούτε ο ISIS δεν μας καταδικάζει ως σεξιστές για ένα τέτοιο περιστατικό

Οργισμένος ο Πέτρος Τατσόπουλος ανάρτησε το ρεπορτάζ της «Αυγής» στο προφίλ του στο Facebook γράφοντας: «Δεν το πιστεύω ότι γράφτηκε στην "Αυγή" αυτό το σχόλιο. Ειλικρινά. Αρνούμαι να το πιστέψω. Στη "Χρυσή Αυγή" ίσως. Στην "Αυγή" ποτέ. Πού θα πάει; Εφιάλτης είναι και θα ξυπνήσω».

Πολλοί ήταν όμως εκείνοι που δεν πείστηκαν από την εξήγηση του ανεξάρτητου βουλευτή και συνέχισαν να τον επικρίνουν, σχολιάζοντας πως η φωτογραφία προδίδει ανεπίτρεπτη συμπεριφορά για το χώρο και το χρόνο. «Oποιος δεν ξέρει πώς και γιατί, Στάσα, για τρία φωτογραφικά ενσταντανέ λίγων δευτερολέπτων, ΠΡΙΝ από το ξεκίνημα της ψηφοφορίας, ρωτάει και μαθαίνει, αν τόσο πολύ τον σοκάρει το ζήτημα. Διαφορετικά, παίρνει το δρεπάνι και καθαρίζει δικαίους και αδίκους. Το ξαναλέω: Σηκώνω το παλτό της Ραχήλ για να καθίσει δίπλα μου ο Ψαριανός, ο Ψαριανός μυρίζει σκερτσόζικα το παλτό και ρωτάει τη Ραχήλ τι άρωμα φοράει. Ούτε ο ISIS δεν μας καταδικάζει ως σεξιστές για ένα τέτοιο περιστατικό», απάντησε ο Πέτρος Τατσόπουλος.



Στον διαδικτυακό καυγά πήρε μέρος και ο δημοσιογράφος Πέτρος Κατσάκος, που παρέθεσε στον βουλευτή αναλυτικά ρεπορτάζ που, κατά τον ίδιο, τον διαψεύδουν. «Σε τι με διαψεύδει, Πέτρο; Στο ότι κράτησα το παλτό τρία δευτερόλεπτα παραπάνω, μέχρι να μας πει η Ραχήλ ότι είναι δικό της -πράγμα που προκάλεσε γενική θυμηδία, συμπεριλαμβανομένης της Ραχήλ, σκασμένης στα γέλια- και μετά το μύρισε ο Ψαριανός; ΄Ολα αυτά ΠΡΙΝ ξεκινήσει η διαδικασία. Λίγη ντροπή, ρε παιδιά. Ούτε οι θεούσες των παραεκκλησιαστικών οργανώσεων δεν αντιδρούν έτσι. Λίγη ντροπή», ανταπαντά ο Πέτρος Τατσόπουλος, που στην αιτίαση ότι «δεν στέκουν» όσα λέει ανέβασε τους τόνους, γράφοντας: «Μα γι' ΑΥΤΟ ακριβώς το έκανα. Για να καθίσει ο Ψαριανός ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ. ΄Ελεος, ρε Πέτρο. Δεν ήξερα ΚΑΝ ποιανής είναι το παλτό. Πάτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι; ΄Ελεος.». 

Ο δημοσιογράφος επιμένει λέγοντας πως ο Γρηγόρης Ψαριανός κάθισε δυο θέσεις πιο δίπλα και άρα δεν υπήρχε λόγος να μετακινηθεί το παλτό και εξοργισμένος πλέον ο βουλευτής γράφει: «Μπορείς να διαπιστώσεις πολύ εύκολα, Πέτρο, στο βίντεο της ψηφοφορίας, που άρχισε λίγο κατόπιν, ότι ο Ψαριανός κάθεται ακριβώς δίπλα μου -αφού σηκώσαμε το κωλοπαλτό. Εάν προσέξεις επίσης, στην άκρη μιας από τις φωτογραφίες του "Ποντικιού", η Ραχήλ μισοφαίνεται να κάθεται δίπλα στον Νταβρή, να μας κοιτάζει και να γελάει. Συμμετέχει ΠΛΗΡΩΣ στο καλαμπούρι. Τι μ... λέει σήμερα, δεν με ενδιαφέρει. Αρκετά. Αρκετά όμως. Αρκετά. Καλό σου βράδυ».



Τι συνέβη στην πραγματικότητα όταν ο Ψαριανός μύρισε το παλτό της Ραχήλ

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το στιγμιότυπο που κατέγραψαν ο φωτογραφικός φακός προέκυψε όταν στην αίθουσα της Ολομέλειας μπήκε ο κ. Ψαριανός. Ο ανεξάρτητος βουλευτής κατευθύνθηκε αμέσως στα κεντρικά, βορεινά έδρανα όπου καταλύουν οι κομματικά... ανέστιοι βουλευτές και επιχείρησε να καθίσει δίπλα από τον φίλο του Πέτρο Τατσόπουλο. Ωστόσο στο έδρανο υπήρχε το παλτό της κυρίας Μακρή.

«Περίμενε Γρηγόρη, δεν βλέπεις το παλτό;» φέρεται να είπε ο κ. Τατσόπουλος.

«Δικό σου είναι;» αποκρίθηκε ο κ. Ψαριανός.

«Όχι, είναι της Ραχήλ» του ανταπάντησε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τότε ο κ. Ψαριανός σκύβει και... μυρίζει το παλτό ενώ απευθυνόμενος στην πρώην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων την ρωτάει: «Ραχήλ τι άρωμα φοράς;».

Η ανεξάρτητη βουλευτής λέει σε συνομιλητές της ότι εκείνη την ώρα δεν κατάλαβε τον χαβαλέ των συναδέλφων της και τους αγνόησε.

Ωστόσο, σήμερα που η Ραχήλ Μακρή είδε τις φωτογραφίες φέρεται να σχολίασε: «Οι άνθρωποι είναι βλήματα και με βλήματα εγώ δεν ασχολούμαι».

Για την ιστορία το άρωμα της κυρίας Μακρή είναι το Chanel No 5, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες (όχι από... παλτολάγνους βουλευτές).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια