Έχει δράκο το παραμύθι η είναι κακοπαιγμένο θεατρικό; Γιώργος Αποστολόπουλος το όνομα που κατονόμασε ο Χαικάλης

Ποιος είναι ο Γιώργος Αποστολόπουλος τον οποίο κατονόμασε ο Παύλος Χαϊκάλης ως τον άνθρωπο που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει

Σύμβουλος και του ίδιου του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου υπήρξε ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο άνθρωπος που ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης υπέδειξε ως εκείνον που....
αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει υπέρ της υποψηφιότητας Δήμα για πρόεδρο της Δημοκρατίας, σύμφωνα με μαρτυρία του ίδιου του κυρίου Καμμένου!

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν οι ΑΝΕΛ για την καταγγελία Χαϊκάλη, ο πρόεδρος του κόμματος έδωσε αναλυτικά στοιχεία για το πρόσωπο του κ. Αποστολόπουλου λέγοντας πως ο ίδιος τον γνώρισε στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Τότε ο ίδιος ο Αποστολόπουλος έλεγε ότι ήταν στελεχος της γερμανικής Deutsche Bank. Ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά πως όταν συστήθηκαν μεσολάβησε ο κ. Σταματης για να του υποδείξει πως ο Γιώργος Αποστολόπουλος ήταν γνώστης της υπόθεσης των CDS και θα μπορούσε να καταθέσει.



Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ συνέχισε λέγοντας πως όταν έφυγε από τη ΝΔ ο Αποστολόπουλος του είπε ότι θα τον ακολουθήσει και παράλληλα έγραφε στο διαδίκτυο άρθρα με το ψευδώνυμο Δευκαλίων. “Μας συμβούλευε κιόλας και του είχα εμπιστοσύνη. Την Ανοιξη του 2013 μου είπε ότι θα πάρει δουλειά στην Τράπεζα Πειραιώς και όπως έμαθα απελύθη φέτος τον Ιούλιο”, συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος.

Τα στοιχεία που ανέφερε ο κ. Καμμένος για το πρόσωπο του Γιώργου Αποστολόπουλου συνάδουν με αυτά που φέρεται να έχει ανεβάσει ο ίδιος στο προφίλ του στο site επαγγελματικής δικτύωσης LinkedIn όπου εκτός των προαναφερθέντων δηλώνει πως διετέλεσε σύμβουλος και των κυρίων Σαμαρά, Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια