Μπαμπάδες , Μαμάδες και παιδιά!

Φεβρουάριος του 2013.
Μια ένοπλη ληστεία, συλλήψεις νεαρών, προφανές ότι ξυλοκοπήθηκαν, είτε κατά την σύλληψη, είτε κατά την ανάκριση, θυμός και αγανάκτηση από τους γονείς που τους είδαν σ' αυτή την κατάσταση
Χωρίς να έχουν όμως μια λέξη συμπόνοιας για τα θύματα των νεαρών «ανταρτο-ληστων» που υπέστησαν την τρομοκρατία του Καλάσνικοφ!!!
Και τότε και χθες, σχεδόν δυο χρόνια μετά, η ίδια στρουθοκαμηλικη στάση!
Τα «δικαιώματα....
των παιδιων» και μαλιστα του Ενος εξ αυτων σημαία, για σπουδες που ακομη δεν αρχισαν, εναντι των υπολοιπων που τις διεκοψαν οντας αριστουχοι! Χωρις αναγνωριση της παραμικρης υποχρεωσης για το ισοτιμο της σχεσης πολιτη – κρατους! Με δικαιωματα και υποχρεωσεις αμφιδρομες!

Τοτε ο μπαμπας Μπουρτζουκος αγανακτησμενος απειλησε πως θα «δικασει μονος του», οσους σφαλιαρωσαν τον κανακαρη του!
Χθες ο μπαμπας Ρωμανος ως «ποντιος» Πιλατος, εριξε το αναθεμα σ´ ολους τους αλλους, εκτος απο εκεινον βεβαια που βλεπει στον καθρεφτη του!

Αληθεια ωρεεεεε μπαμπαδες!

Φοβηθηκατε τοτε τις σφαλιαρες, τις μπουνιες, τις κλωτσιες, τις κουτουλιες, μπαμπμπαδες;
ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΥΙΟΙ ΣΑΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ!, λεπτα στο κροταφο αλλων ανθρωπων και τους απειλουσαν με ουρλιαχτα, με βρισιες,με αγριλα και νταηλικι, δεν το φοβοσασταν ωρε;;;;;;
Αν οι «κωλομπατσοι», οπως τους αποκαλουν οι «ηρωες της κλεφτουριας και της αναρχιας», σα τον γιοκα σας τους έμοιαζαν, θα τους ειχαν στειλει αδιαβαστους και εκ του ασφαλους, αλλα προτιμησαν να τους ΜΑΖΕΨΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΟΥΝ!
Οπως πολλες φορες εκαναν οι ομοδοξοί τους «επαναστατες», με τους 40 τοσους νεκρους!
Σαν εκεινους που γαζωναν με 30 τοσες ριπες τον Νεκταριο Σαββα, τον Γκιολια και, σαν τους φιλους τους τους ποινικους, που εκτελεσαν τα δυο παιδια της Διας, ή τους δυο συνομιληκους τους, » κατ´ αναθεσιν οξαποδω παραβατικους» Φουντουλη και Καπελωνη. Ακλαφτοι, σημαδεμενοι, αμοιροι!
Εχει νοιωσει κανενας απο τους χατζηπαπαρες της Επαναστασης, τί σημαινει το κρυο ατσαλι στο κεφαλι, εχει νοιωσει τον ΦΟΒΟ οταν σε απειλει ενα ΤΟΜΑΡΙ, οπως κι αν βαφτιζει το αληταριο του, οτι χρωμα βαφει την προβιά του, να κραταει καλασνικωφ και να ουρλιαζει «πεστε κατω ρε!»;

Εχει χεστει απο το φοβο, εχει νοιωσει την παραλυση του τρομου, την απελπισια να θελει αυτο, το όποιο τσογλανι, να χαθει, να τσακιστει, απ τον απγρυπνο εφιαλτη;
Θα το ανεχοσαστε να το εκαναν για τους ιδιους » ιδεολογικους λογους», τα αντιπαλα στρατα;

Τι χεστηδες, ρε γαμωτο!
Κυρηξανε το πολεμο, βαλανε σημαια τα καλασνικωφ και στρατευτηκαν εναντιον της κοινωνιας ΟΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ, αντιεξουσιαστες, αναρχικοι, ποινικοι, ολο το συσκατο της απανταχου αριστερατζας, και αμα φανε καμια σφαλιαρα, εκει στα ανοικτα αλωνια της παλης με την εξουσια, κλαινε σαν μυξομαριες!

Διαβαστε ωρε εθελοντες μαλθακουποστηρικτες ανευ αισθησεως, τι λενε τα επαναστατημένα σε προκυρηξή τους!
«Να ανταλλάξουμε ιδέες και τεχνογνωσίες, να οπλιστούμε με Καλάσνικοφ και σφαίρες, να επανοικειοποιηθούμε το Δρόμο και τις γειτονιές, να ληστέψουμε το χρήμα και να καταλάβουμε τα κτίρια».
Αδολα πραματα! Δειμο-Κρατικα!

Φερνουν για παράδειγμα, προς αποδειξη δημοκρατικοτητας, τα γνωστα «ΝτΑρτανιαν» του ΚουβελοΤσιπρισταν, της κοινης ριζοκλασίας, τον τρελλο της Νορβηγιας(επισης σπουδαζοντα) που «συνεληφθη χωρις ενα μολωπα» και ξεχνανε οτι προτού τον πιασουνε τον μακελαρη, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΚΟΝΤΑ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΑΤΟΜΑ!
Και δεν του «πειραξαν»-ωλε- το παλευκο μουτρακι του, ουτε με μια μπατσουλα!
Αν μπορουσαν με εκατο μπουφλες να τον σταματησουν, θαταν αξιοκατακριτο και αντικειμενο ερωτησης του «εκει» και του «εδω»…Γυριζα και Ξυριζα, το γεγονος;

Θαταν καλλιτερα τα δυο «ζαβα» που τους κυνηγησαν στο Βελβενδο, να τους ριχναν εκ του ασφαλους, ή που τους επιασαν και ειναι ζωντανα;

Αν σκοτωνοταν οι δυο αστυνομικοι, σαν τους δυο της Διας ή σα τον Σαββα , ή σαν τον ταξιτζη της Παρου ως παραπλευρη απωλεια, θα τους κλαιγατε ωρε οριοθετημενα φιλανθρωπα ζωντανα;
Της περιχαρακωμενης -και χαντακωμενης!- κοινωνικης …ευαισθησίας;

Οχι βεβαια!

Αφησατε λοιπον «μπαμπαδες του παιδιου σας» να πιασει ενα καλασνικωφ και να απειλει τον κοσμο ολο, αλλα θα δικασετε εκεινους που τους λυπηθηκαν την ζωη και παλεψαν με τον βαρυ οπλισμο και το μισος τους Με κινδυνο της δικης τους ζωης!

Οχι λοιπον μπαμπα! Του ενος και του αλλου!
Δεν φταίνε τα παιδια σας!
ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ!
Εσυ, ο ενας καθενας, το πιθανοτερο, του δωσες ΛΑΘΟΣ ΗΡΩΕΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ!
Παράμυθες ιστοριες να θαυμασει!
Λεει σε μια συνεντευξη της η Παυλινα Νασιουτζικ, η μητερα του μικρου της παρεας:
«…Μια μερα που ο γυιος μου ειχε διαγωνισμα ιστοριας, ερχεται και μου λεει:
– Ελα μαμα να διαβασουμε ιστορια!
και του λεω
– Χέσε την ιστορια! ελα να διαβασουμε Μαριο Χακκα!
ο γυιος μου λεει:
– Μαμα εισαι τρελλη;
Εγω ηξερα.Την ιστορια θα την ξεχασει, τον Χακκα ομως, ποτέ!»

http://www.zougla.gr/greece/article/i-pavlina-nasioutzik-mila-gia-ton-gio-ke-ton-patera-tis

Και συ, ισως, «μπαμπα» την «εχεσες» τη ιστορια και τον αφησες το γυιο σου ή το χειροτερο, τον εσυρες να σεβαστει καποιους Χα-σκα-κες!
Που ζητανε την ρεβανς της ηττας τους, 70 χρονια μετα, με θυσια τα παιδια των ηλιθιων Αστων, που τους τα προσφερουν ως ξεπλυμα των δικων τους ενοχών τους!
Εξυπηρετωντας ΞΑΝΑ, αλλοτρια συμφεροντα, διαιρεσης και χαλασμού!
Ζητα συγνωμην απο το παιδι σου! Και στασου διπλα του, κοντα στην ψυχη του, απεναντι στα λαθη του!
Μιλα του, πες του, πως «οι παλιοι» που γυρισαν τα οπλα εναντιον της πατριδας τους και γυρεψαν τους παραδεισους στις στεπες της Σηβηριας, πισω γυρισαν κι απ αυτη την Πατριδα που την μακελεψαν, απαιτησαν και θαλπωρη και συνταξη και δουλεια και γιατροπορεμα!

Μακαρι να ειναι τυχερα και να μη καταντησουν αποσταμενοι ζητιανοι της αγκαλιας της!
Γιατι τοτε, μπορει, χαρι στα συνΤρόφια και τους Χειριστές τους, να μην υπαρχει! Η ΕρμοΠατριδα τους!

Υστερη σκεψη…
Το “ξυλο” η παρεα των τιΜωρών, το εχει ως ευαγγελιο απονομης δικαιοσυνης! Αυτη την “δικαιοσυνη” τους, την εχουν ..απολαυσει πολλοι!
ο Πολυζογοπουλος, ο Χατζηδακης, ο 19χρονος φοιτητης της Πατρας που εδαρη μεσα στις αιθουσες της φιλοφικης και μαλιστα εγινε ο ξυλοδαρμος του πολυτελης αφισα γιατι ειχε “μπαμπα μπατσο” κλπ , οι πυρπολημενοι της Μαρφιν, κι αλλοοι κι αλλλοοοι!

….Οταν τις τρωνε, πονανε και σκουζουν,
… οταν τις ριχνουν , αρμοζει, δεν τζουζουν!
Οχι πατεραδες, δεν εχουν μονο τα δικα σας παιδια δικαιωματα στην σπουδή και την μορφωση! Ειναι χιλιαδες μεσα στις φυλακες που δεν καταφεραν να «δωσουν εξετασεις» και να περασουν!

Μερες που ειναι, οι βρυκόλακες ξανβγαινουν σεργιανι!
Το σταυρο σας, το σφυροδρεπανο σας, το φυλακτο σας!
Οτι δηποτε μη και σας χουφτωσει ο …Θανασης Βαγιας της δικιας σας της ζωης και …κοιμηθει (αλλοιως θα τολεγα!) μαζι σας!

Πηγή olympia

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Σωσταααααα (!)
    Ο «σωφρονισμός» δεν γινεται πια στις φυλακές, αλλά στα τμηματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.