Τα χώνει στην παράγκα ο διαιτητής Παπανδριόπουλος που τον διέγραψαν γιατί διαιτήτευσε σε φιλικό αγώνα δίχως να ζητήσει άδεια....

O διαιτητής Τάσος Παπανδριόπουλος που σφύριξε το φιλικό του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ με επιστολή του στα ΜΜΕ αναφέρθηκε στη διαγραφή του από την ΕΠΣ Πειραιά λέγοντας μεταξύ άλλων "διαγράφετε όποιον δεν ικανοποιεί τις ορέξεις σας"! 

«Κύριοι, ύστερα από την 3217 απόφασή σας με ημερομηνία 11·12.2014 με την οποία μου....
γνωστοποιείτε την οριστική διαγραφή μου από τα μητρώα της ΕΠΣ Πειραιά σας ενημερώνω για τα εξής:

1. Η βαρύτητα του παραπτώματος και η εξαιρετική περίσταση που επικαλείστε ότι έλαβε χώρα, όπως επίσης και η δημοσιότητα, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Έλαβα μέρος σε έναν φιλικό αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και δεν είναι η πρώτη φορά που διαιτητής της ένωσης μας αγωνίζεται σε τέτοια παιχνίδια. Αν το ακούτε για πρώτη φορά, μπορώ να σας θυμίσω εγώ αντίστοιχο γεγονός στο παρελθόν. Επιπρόσθετα η δημοσιότητα του εν λόγω συμβάντος οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε δική σας υπαιτιότητα. Σε κάθε περίπτωση η πρακτική σας να διαγράφετε όποιον δεν ικανοποιεί τις ορέξεις σας έχει ξεπεραστεί εδώ και χρόνια, είναι παλαιάς κοπής ενέργεια και σας αντιπροσωπεύει αποκλειστικά και μόνο.

2. Την ημέρα του ξυλοδαρμού του Χριστόφορου Ζωγράφου γεγονός που με λυπεί απερίγραπτα και καταδικάζω απερίφραστα, εσείς οι ίδιοι πήρατε απόφαση να γίνουν κανονικά τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πειραιά. Νομίζετε ότι με μια ανακοίνωση συμπαράστασης που βγάλατε εξιλεωθήκατε; Άραγε για σας δεν υπήρχε 'ο πολύ πρόσφατος ξυλοδαρμός του κυρίου Ζωγράφου'; Γιατί δεν σεβαστήκατε που είστε και θεσμικοί παράγοντες με καρέκλες και θέσεις στην πολύπαθη Ένωση μας, το γεγονός ότι ένας συνάδελφος μας και δη ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ / ΕΠΟ δάρθηκε πολύ άσχημα και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, την ίδια ώρα που δίνατε εντολή να διεξαχθούν κανονικά "επίσημα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της ένωσης μας" και όχι ένας φιλικός αγώνας κεκλεισμένων των θυρών;

3. Αφού όπως και εσείς (δόξα τω Θεώ) ισχυρίζεστε ότι ο αγώνας ήταν επιπέδου Super League σε ποιόν κανονισμό στηρίχθηκε η νομική σας υπηρεσία για να τεκμηριώσει ότι μπορεί το τοπικό όργανο, που είναι υπεύθυνο για τα τοπικά πρωταθλήματα και μόνο, να με τιμωρήσει; Eκτός και αν θέλετε να μας πείσετε ότι ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ παίζουν στο τοπικό πρωτάθλημα του Πειραιά. 

Από όλα τα παραπάνω μπορεί κανείς να συμπεράνει την προχειρότητα των λόγων σας και πολύ περισσότερο των πράξεων σας. Για μένα που αγωνίστηκα στα τοπικά πρωταθλήματα του Πειραιά αποτελεί τιμή να διώκομαι από την 'παράγκα', όπως το ακούτε κύριοι! Παράσημα στο πέτο μου βάζετε, δεν πείθετε κανέναν και πολύ περισσότερο δεν πείθετε ούτε τους εαυτούς σας... Όλος ο κόσμος ξέρει ποιος κρύβεται πίσω από την τιμωρία μου και τι προσπαθεί να κάνει, έχει ονοματεπώνυμο και θεσμική ιδιότητα ,αλλά μάλλον θα του χαλάσω τα σχέδια.

Δεν θα πέσω στην παγίδα που νομίζει ότι έστησε, ούτε το έγκλημα 'χωρίς τιμωρία' του Ντοστογιεφσκι που έγινε πολύ πρόσφατα, ούτε τις κατά καιρούς κωλοτούμπες του θα καλύψει στην πλάτη μου. Ας με τιμωρήσει όσο θέλει. Οψόμεθα... κύριε Γενικέ, πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα είναι». 
Χωρίς εκτίμηση αλλά με τον προσήκοντα σεβασμό 
Αναστάσιος Α Παπανδριόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια