Αυτή είναι η Ανθή Καρασάββα που αποκάλεσε τα σκόπια Μακεδονία και "έστειλε" την Αμφίπολη αρκετά χιλιόμετρα μακριά....

Η "κυρία" αυτή που έχει πάρει και κρατικό χρήμα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είχε διαγραφεί από τα μητρώα ξένων ανταποκριτών το 2009 γιατί είχε πει ψέμματα....
Αυτή η "κυρία" λοιπόν αποκάλεσε Μακεδονία τα Σκόπια και "μετέφερε" την Αμφίπολη στα σύνορα με τα σκόπια, προφανώς για να γίνει αρεστή στα αφεντικά της, της Sunday Times και του CNN....
Βέβαια αν είχε λίγη τσίπα θα έπρεπε.... να ζητήσει συγνώμη από την Ελλάδα, αλλά δυστυχώς δεν έχει...


Η κα Άννα Παναγιωταρέα με το ρόλο της για τον τάφο της Αμφίπολης μέσω Facebook απάντησε στην Κυπρία δημοσιογράφο Ανθή Καρασάββα που στο άρθρο της αποκάλεσε τα Σκόπια ως "Μακεδονία. 

Η απάντηση της κας Παναγιωταρέα στο Facebook:

"Είναι δικαίωμα της κ. Ανθής Καρασάββα να γράφει ό,τι θέλει στους Sunday times για το ταφικό συγκρότημα της Αμφίπολης, που οι επισκέπτες του όταν θα μπαίνουν μέσα θα χάνουν τος φως τους από την ομορφιά και τη μεγαλοπρέπεια του. Αλλωστε ουκ ολίγοι επιδόθηκαν σε τερατολογία.

Δεν είναι όμως ηθικό για την κ. Καρασάββα-που ξέρω ότι μπαίνει στην σελίδα αυτή-, ούτε και για κανέναν Έλληνα δημοσιογράφο να γράφει ότι " Η Αμφίπολη είναι πολύ κοντά στη Μακεδονία", και να αναφέρεται στην FYROM. Υπάρχει διεθνής όρος αναφοράς στη γειτονική χώρα και αυτόν οφείλουμε να τηρούμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυπρία συνάδελφος γράφει ανάλογα. 

Αρθρα της, όπως εκείνα για την "εκπαίδευση Κούρδων στη Νέα Μάκρη" έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την Ελλάδα. Γνωρίζει ότι όλα αυτά είναι ψευδή. Αξίζει για μια αμοιβή από τους Sunday Times και προηγουμένως για ένα ρεπορτάζ που πληρωνόταν από το CNN, να εκθέτει την Ελλάδα- με ψευδείς ειδήσεις-διεθνώς;"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια