Η σκηνή που εξοργίζει την βόρεια Κορέα δείχνει τον Κιμ Γιονγκ Ουν σε όργιο με 4 γυναίκες!!!

...Ένα κρεβάτι με δύο ολόγυμνους άντρες με τέσσερις γυναίκες που αρχίζουν τα ερωτικά παιχνίδια δημιουργεί σκηνικό πολέμου για την πολύκροτη ταινία για τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Η σκηνή των οργίων όπου ο ηθοποιός που υποδύεται τον Κιμ Γιονγκ Ουν με τον συμπρωταγωνιστή του στη ταινία «The Interview» βρίσκονται σε ένα κρεβάτι, απολαμβάνοντας τον έρωτα με τέσσερις αιθέριες υπάρξεις, ήταν αυτή....
που πιθανότατα σκανδάλισε το καθεστώς της Πιόνγιανγκ, διατάσσοντας τους χάκερς να υποκλέψουν δεδομένα της  αμερικανικής εταιρείας Sony και εν συνεχεία να απειλήσουν πως αν δεν αναβληθεί η προβολή της, ανήμερα τα Χριστούγεννα, οι ΗΠΑ θα ζήσουν μία δεύτερη 11η Σεπτεμβρίου. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της αμερικανικής ιστοσελίδας που ασχολείται με το Χόλιγουντ showbiz411.com, στην ταινία υπήρχε μία σκηνή ερωτικού περιεχομένου που μάλλον εξόργισε την κυβέρνηση της Βορείου Κορέας: Ένα μίνι πάρτι οργίων, όπου ο ηθοποιός που υποδύεται τον νεαρό, ευτραφή ηγέτη της Β. Κορέας απολαμβάνει τον έρωτα με τέσσερις γυναίκες. Τη χαρά αυτή είχε και ο συμπρωταγωνιστής του, Τζέιμς Φράνκο που υποδύεται στην ταινία The Interview τον Ντέιβ Σκάιλαρκ. Το πιπεράτο περιεχόμενο της σκηνής αναφέρεται στο σενάριο που έγραψε ο Νταν Στέρλιντ το 2012, το οποίο, όμως στη συνέχεια τροποποιήθηκε προκειμένου να μην σκανδαλίσει την Πιόνγιανγκ. 

Σύμφωνα με την αυθεντική βερσιόν της ταινίας, η σκηνή που μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο είναι η ακόλουθη, σύμφωνα με το αρχικό σενάριο:
Ο Ντέιβ και ο Κιμ βρίσκονται σε ένα κρεβάτι ολόγυμνοι με τέσσερις γυναίκες και αρχίζουν τα ερωτικά παιχνίδια. 

Όπως σχολιάζει η αμερικανική ιστοσελίδα, κάποιοι θα έλεγαν πόσο τυχερός είναι ο Κιμ, όμως για τους Βορειοκορεάτες,  αυτό θα ήταν σκάνδαλο , πόσο μάλλον για το καθεστώς της Πιονγιανγκ. Κάτι τέτοιο θα σκέφτηκαν όλοι όσοι εμπλέκονται στην ταινία και αποφάσισαν να κάνουν λιγότερο προκλητική την επίμαχη σκηνή, δίχως πιθανότατα να το γνωρίζουν οι χάκερς.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες, αναβλήθηκε  η προβολή της ταινίας  The Interview, που είχε προγραμματιστεί στις 25 Δεκεμβρίου. 

Στον απόηχο των απειλών των χάκερς, βίντεο που διέρρευσε στο Διαδίκτυο φέρεται να δείχνει την επίμαχη σκηνή που ο βορειοκορεάτης σκοτώνεται. Ο χαρακτήρας του Κιμ Γιονγκ-Ουν σκοτώνεται όταν πύραυλος χτυπά το ελικόπτερο που τον μεταφέρει. 
protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια