Κυνική ομολογία του 33χρονου που μαχαίρωσε την φίλη του στην Κατερίνη....

Σόκαρε ως και τους αστυνομικούς η κυνική ομολογία του του 33χρονου δράστη της δολοφονίας της άτυχης 30χρονης κοπέλας από την Κατερίνη. Η όμορφη κοπέλα είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Ιούνιο και το έγκλημα αποκαλύφθηκε σχεδόν έξι μήνες μετά όταν ο 33χρονος σύντροφός της αποκάλυψε....
ότι τη σκότωσε και έκρυβε το σώμα της σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι....
Ο 33χρονος δηλώνει τώρα μετανιωμένος, λέει ότι ήθελε να ξεμπλέξουν με τη φίλη του από τα ναρκωτικά και να ζήσουν μαζί, ομολογεί όμως ότι είναι εκείνος που κάρφωσε δυο φορές το μαχαίρι στην καρδιά της κοπέλας.

“Η Μαρίνα όπως ήμασταν ξαπλωμένοι έβγαλε από την τσάντα της ένα πτυσσόμενο μαχαίρι” είπε στους αστυνομικούς σύμφωνα με την εφημερίδα espresso, έτσι ξεκινάει την φρικιαστική περιγραφή.
“Προσπάθησε να με μαχαιρώσει. Της πήρα το μαχαίρι από το χέρι και έπεσα με αυτό πάνω της. Κάρφωσα το μαχαίρι στο στήθος της στο σημείο όπου βρίσκεται η καρδιά. Αφού την είδα να χάνεται και το βλέμμα της να παγώνει, έβγαλα το μαχαίρι και την κάρφωσα άλλη μια φορά”.
Αν και περιγράφει μια δολοφονία εν ψυχρώ δεν διστάζει τώρα να πει ότι αγαπούσε την 30χρονη γυναίκα και πως ήθελε να είναι μαζί.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια