Ακούστε το νέο κομμάτι των Pink Floyd

Οι θρυλικοί Pink Floyd έδωσαν στη δημοσιότητα  ένα νέο κομμάτι από τον αναμενόμενο νέο δίσκο τους με τον τίτλο The Endless river, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους οπαδούς τους σε όλο τον κόσμο. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο, όμως, της υπόθεσης είναι πως οι Pink Floyd έσπασαν όλα τα ρεκόρ....
προ-παραγγελιών στο Amazon του Ηνωμένου Βασιλείου για την αγορά του νέου τους δίσκου!
Όπως δήλωσε ο ενθουσιασμένος Senior Amazon Executive, Steve Bernstein, χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένα νούμερα, «είναι ένα εκπληκτικό ρεκόρ των Pink Floyd αφού κατόρθωσαν να ξεπεράσουν σε προ-παραγγελίες συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπως οι One Direction, Robbie Williams, Take That, David Bowie, Coldplay και Amy Winehouse».
Γεγονός το οποίο, σύμφωνα με το στέλεχος της εταιρίας, αποδεικνύει πως οι Pink Floyd παραμένουν ακόμα και σήμερα μία από τις μεγαλύτερες μπάντες της Μεγάλης Βρετανίας αλλά και όλου του πλανήτη.
Ίδια σχεδόν εικόνα παρατηρείται και στο Amazon των ΗΠΑ, όπου το Endless River βρίσκεται στη δεύτερη θέση μεταξύ των albums με τις περισσότερες προ-παραγγελίες ανάμεσα στην Taylor Swift και την Barbra Streisand.
Η επίσημη κυκλοφορία της τελευταίας δουλειάς των Pink Floyd, μετά και τον θάνατο του Rick Wright (keyboards), έχει προγραμματιστεί για τις 10 Νοεμβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια