Ψεύτικο το βίντεο με το αγοράκι που σώζει ένα κορίτσι από πυρά ελεύθερων σκοπευτών!!!

Το γύρο του κόσμου έκανε την περασμένη εβδομάδα το βίντεο με ένα μικρό αγόρι στη Συρία που σώζει ένα κορίτσι από τα πυρά ελεύθερων σκοπευτών.
Σήμερα, όμως, το BBC αποκαλύπτει ότι οι συγκλονιστικές εικόνες ήταν σκηνοθετημένες. Το βίντεο μαγνητοσκοπήθηκε τον περασμένο Μάιο στη....
Μάλτα, για καλό σκοπό. 

Μία ομάδα Νορβηγών κινηματογραφιστών το έφτιαξε με σκοπό ο κόσμος να αφυπνιστεί να ενδιαφερθεί για τα όσα συμβαίνουν στην Συρία. Και τα κατάφερε!
Όλο το επιτελείο που συμμετείχε στη δημιουργία του βίντεο
Όλο το επιτελείο που συμμετείχε στη δημιουργία του βίντεο
Ο σκηνοθέτης, Λαρς Κλέβμπεργκ, έγραψε το σενάριο μελετώντας βίντεο από ειδησεογραφικά πρακτορεία με τις συγκρούσεις στη Συρία. Οπως λέει, με τη δουλειά του, ήθελε να ασχοληθεί ο κόσμος με την τραγική μοίρα των παιδιών που χάνουν τη ζωή τους σε εμπόλεμες ζώνες.

"Στόχος μου ήταν να κάνω ένα βίντεο που να μοιάζει πραγματικό και να γίνει πιστευτό από όλο τον κόσμο, ο οποίος θα το μοιράζονταν και θα γέμιζε ελπίδα", δήλωσε μιλώντας στο BBC. Η ομάδα που το γύρισε είχε δουλέψει σε μεγάλες επιτυχίες του κινηματογράφου, όπως η "Τροία" και ο "Μονομάχος", ενώ οι φωνές που ακούγονται στο βίντεο είναι προσφύγων από τη Συρία που ζουν στη Μάλτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια