Άνδρας γνωστός δικηγόρος των Αθηνών η ....ξανθιά γυμνόστηθη που ασελγούσε σε ανήλικα....

Όταν αστυνομικός πήγε να τον συλλάβει, ο δικηγόρος τον χτύπησε με χαστούκια στο πρόσωπο και του δάγκωσε το χέρι
Αναγνωρίστηκε από ανήλικο μαθητή ως ο άνθρωπος που ασέλγησε εις βάρος του το περασμένο καλοκαίρι
Ως γυναίκα κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητό του και επιδείκνυε σε νεαρούς το στήθος του.
H αστυνομία έριξε δόλωμα έναν νεαρό....
σωματώδη αστυνομικό που έγινε φίλος με τους ανήλικους νεαρούς
Μια εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα που κυκλοφορεί ημίγυμνη και επιδεικνύει το πλούσιο στήθος της σε ανήλικους νεαρούς έψαχναν οι Αστυνομικοί στην Σκύδρα και τελικά του προέκυψε γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, ο οποίος είχε κάνει ορμονοθεραπεία επιμήκυνσης στήθους!

Το τραγελαφικό πλην όμως σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε πριν τρεις ημέρες στην περιοχή της Σκύδρας όπου ο 53χρονος δικηγόρος των Αθηνών οποίος είχε κάνει πλαστική στο πρόσωπο για να δείχνει γυναικείο και βέβαια ορμονοθεραπεία για να αποκτήσει στήθος, συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικό να “ψαρεύει” ανήλικα αγόρια και νεαρούς.

Μάλιστα ο δικηγόρος με το γυναικείο στήθος και χαρακτηριστικά γυναίκας, επιτέθηκε στον αστυνομικό που επιχείρησε να τον συλλάβει και αφού τον χτύπησε με χαστούκια στο πρόσωπο, στην συνέχεια των δάγκωσε στο χέρι πριν προλάβει ο νεαρός σωματώδης αστυνομικός να του περάσει χειροπέδες. 

Τελικά ο δικηγόρος με την ξανθιά περούκα, συνελήφθη και μάλιστα αναγνωρίστηκε στη συνέχεια από ανήλικο μαθητή, ως ο άνθρωπος ο οποίος ασέλγησε σε βάρος του το περασμένο καλοκαίρι.
Το παρασκήνιο του εντοπισμού της από την αστυνομία

Από το περασμένο Αύγουστο οι αστυνομικοί στη Σκύδρα είχαν πληροφορίες για μια γυναίκα ξανθιά, μέσης ηλικίας, η οποία κυκλοφορεί με ένα κίτρινο πολυμορφικό SEAT, και παρενοχλεί σεξουαλικά ανήλικους και νεαρούς άνδρες.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν πως η συγκεκριμένη...ξανθιά “γυναίκα” κυκλοφορεί με το αυτοκίνητο ημίγυμνη, επιδεικνύοντας τα στήθη της στα αγόρια που επιθυμούσε να αποπλανήσει. Η περιοχή που είχε “χτυπήσει” η μυστηριώδης ξανθιά με το πλούσιο στήθος, ήταν σημείο τις κωμόπολης της Σκύδρας με χαμηλό φωτισμό, στο οποίο συγκεντρώνονται ανήλικοι μαθητές Λυκείου και νεαροί που παίζουν μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Οι αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος, παρά τις έρευνες που είχαν πραγματοποιήσει, δεν είχαν καταφέρει να εντοπίσουν το κίτρινο αυτοκίνητο με την ημίγυμνη ξαναμμένη “γυναίκα”. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NewsIt, οι αστυνομικοί έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο Β.
Δηλαδή “έριξαν” στην περιοχή “δόλωμα” και συγκεκριμένα έναν νεαρό σωματώδη αστυνομικό, οποίος έπιασε φιλίες με τους νεαρούς που σύχναζαν στη περιοχή, συλλέγοντας με αυτό το τρόπο πληροφορίες.

Πράγματι η ημίγυμνη γυναίκα σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε ο αστυνομικός, έκανε την εμφάνιση της ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην περιοχή και “ψάρευε” αγόρια ασελγώντας σε βάρος τους μέσα στο πολυμορφικό αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Τελικά πριν από περίπου τρεις ημέρες, ο αστυνομικός είδε να πλησιάζει στην περιοχή ένα κίτρινο αυτοκίνητο που οδηγούσε μια... “γυναίκα”, έντονα βαμμένη μάλιστα και χωρίς να φοράει κάποιο ρούχο, ώστε να κρύβει το στήθος της, η έστω στηθόδεσμο.

Βέβαια ο αστυνομικός δεν έχασε την ευκαιρία και αμέσως μόλις η μυστηριώδης γυναίκα στάθμευσε το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε προς το μέρος της. Έπιασαν κουβέντα και βέβαια η ξαναμμένη... “γυναίκα” τον κάλεσε να μπει στο όχημα της για να ερωτοτροπήσουν.
Εκείνη τη στιγμή ο αστυνομικός άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, της δήλωσε την ιδιότητα του και προσπάθησε να την συλλάβει. Από εδώ και έπειτα ξεκινούν οι απανωτές εκπλήξεις, που προκαλούν κλαυσίγελο.

Η ημίγυμνη... γυναίκα αντέδρασε, χτύπησε χαστούκια τον αστυνομικό στο πρόσωπο, ενώ όταν αυτός προσπάθησε να της πιάσει το χέρι για να της περάσει χειροπέδες η μυστηριώδης γυναίκα ως άλλη Μαινάδα τον δάγκωσε στο χέρι μέχρι να τον ματώσει. 

Αμέσως επενέβησαν οι συνάδελφοι του νεαρού αστυνομικού που καραδοκούσαν και κατάφεραν να συλλάβουν την.... μυστηριώδη γυναίκα. 
Η αποκάλυψη..

Στο τοπικό Τμήμα πια, οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διαπίστωσαν τελικά πως έχουν να κάνουν με έναν 53χρονο άνδρα και μάλιστα γνωστό δικηγόρο των Αθηνών, οποίος είχε προβεί σε ορμονοθεραπεία για την επιμήκυνση στήθους και πλαστική εγχείρηση στο πρόσωπο, προκειμένου να αποκτήσει γυναικεία χαρακτηριστικά.

Πρόκειται λοιπόν για δικηγόρο με καταγωγή από την Μαγνησία και μόνιμο κάτοικο Αθηνών, όπου και διατηρεί το δικηγορικό του γραφείο. Όπως αποδείχθηκε ο 53χρονος ταξίδευε συχνά στην Σκύδρα και τις γύρω περιοχές, προκειμένου να “θρέφει” το πάθος του για τους άνδρες....χωρίς να κρύβει το επιπλέον πάθος του για τα ανήλικα αγόρια, καθώς ένας 16χρονος τον αναγνώρισε ως τον άνθρωπο που είχε ασελγήσει σε βάρος του. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια