Έχασε την μπάλα ο Κικίλιας: Αποκάλεσε τσίρκο τους αξιωματικούς της Αστυνομίας στην Πάτρα

Βέβαια όλα αυτά δεν έγιναν γιατί ο Κικίλιας ήθελε να δει μάχιμους αστυνομικούς όπως είπε, απλά είχε κάτι προηγούμενα με τον Διοικητή της Πάτρας και βρήκε ευκαιρία να τον ξεπληρώσει μπροστά στην κάμερα....

Επίθεση στους αξιωματούχους της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο Αστυνομικό Μέγαρο....
της Πάτρας.
Ο κ. Κικίλιας τους επιτέθηκε επειδή παρευρίσκονταν μόνο αξιωματικοί και διευθυντές και ζήτησε να έρθουν στη σύσκεψη και μάχιμοι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών.
Μεταξύ άλλων διαφώνησε και με το γεγονός ότι έλαβαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψή του και προχώρησαν σε προληπτικό κλείσιμο δρόμων.
Ο κ. Κικίλιας έφτασε στο σημείο απευθυνόμενος σε ανώτερους αξιωματικούς να τους χαρακτηρίσει ακόμα και "τσίρκο".



Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης σε δηλώσεις του για την διακοπή της σύσκεψης επεσήμανε ότι παρ' όλο που σέβεται τους αξιωματικούς και τους ταξίαρχους, οι απλοί αστυνομικοί έχουν ιδιαίτερη σημασία, καθώς πηγαίνοντας κάθε μέρα στη δουλειά τους δεν είναι σίγουρο ότι θα γυρίσουν σώοι στο σπίτι τους, γι' αυτό αξίζουν την προσοχή και τον σεβασμό όλων.



Στη συνέχεια, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει νέα σύσκεψη, με εκπροσώπους φορέων και τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη. Ο κ. Κικίλιας θα παραστεί, επίσης, σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αχαίας της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: patrastimes.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια