Αίσιο τέλος με την απαγωγή της ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης....

Οι απαγωγείς απελευθέρωσαν την 27χρονη σήμερα το πρωί σε περιοχή της Άνω Κυψέλης
- Η 27χρονη ζει στην Αθήνα και σπουδάζει σε σχολή που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας
- Από την Κυψέλη, όπου την ελευθέρωσαν, την παρέλαβε η οικογένειά της και είναι υγιής
- Η οικογένεια της 27χρονης παρέδωσε τα λύτρα σε σημειο στο Ολυμπιακό Στάδιο
Τέλος πήρε το θρίλερ....
της απαγωγής μίας 27χρονης φοιτήτριας, υπόθεση που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας, λόγω των κρίσιμων διαπραγματεύσεων των απαγωγέως με την οικογένεια του θύματος και την ελληνική αστυνομία. 

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, όταν η νεαρή κοπέλα που σπουδάζει στην Αθήνα, έπεσε θύμα απαγωγής βραδινές ώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή κοπέλα εκτός από φοιτήτρια εργάζεται και σε νυχτερινό κέντρο. Κατά την διαδρομή προς την εργασία της έγινε και η απαγωγή. 

Η 27χρονη κοπέλα αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ανιψιά του ισχυρού άντρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, κ. Καϋμενάκη και συγκεκριμένα, κόρη της αδελφής του. 

Μετά απο διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς, η οικογένεια τελικά αποφάσισε να δώσει τα λύτρα. Από την πρώτη στιγμή τις διαπραγματεύσεις της έκανε ο πατέρας της κοπέλας, καθοδηγούμενος πάντα από τους ειδικούς διαπραγματευτές της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι απαγωγείς αρχικά ζήτησαν 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλά μετά από διαπραγματεύσεις κατέληξαν τελικά στο ποσό των 82.500 ευρώ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαγωγείς έκλεισαν το ραντεβού με την οικογένεια της 27χρονης σε περιοχή γύρω από το Ολυμπιακό Στάδιο. 

Τελικά η νεαρή κοπέλα απελευθερώθηκε μόλις σήμερα το πρωί σε περιοχή στην Άνω Κυψέλη. Από το σημείο την παρέλαβαν οι γονείς της και ήταν υγιής. Όλη τη διάρκεια της απαγωγής, το κινητό της κοπέλας άνοιξε μόνο μία φορά, προκειμένου να βεβαιωθεί η μητέρα της πως είναι καλά στην υγεία της. 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια