Η φωτογραφία με την σφαίρα στο κρανίο ενός παιδιού τρελαίνει το διαδίκτυο

Ανατριχίλα προκαλεί η φωτογραφία ενός 11χρονου αγοριού στην Αγγλία, ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν σε γήπεδο ποδοσφαίρου στην επαρχία Durham, με την σφαίρα να έχει κυριολεκτικά καρφωθεί στον κρόταφό του και τον ίδιο να σώζεται από θαύμα.
Το 11χρονο αγόρι....
στεκόταν στις γραμμές ενός γηπέδου κατά την διάρκεια αγώνων κάτων των 12 ετών, στην επαρχία Durham της Μεγάλης Βρετανίας, με την αστυνομία να δημοσιεύει την σοκαριστική φωτογραφία που δείχνει την σφαίρα να έχει σφηνωθεί στο κρανίο του.

Τρεις 14χρονοι συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, αφού θεωρούνται ύποπτοι για συμμετοχή στο περιστατικό, το οποίο συνέβη όταν ο 11χρονος περίμενε να περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο!
Το 11χρονο αγόρι, ο Connor Minto σώθηκε σαν από θαύμα κι άρχισε να τρέχει προς τους γονείς του, γεμάτος αίματα και νομίζοντας πως έχει χτυπηθεί από πέτρα στον αγώνα μεταξύ Chester-le-Street Town και Coxhoe.

Ο πατέρας του, ωστόσο, συνειδητοποίησε πως ο γιος τους είχε χτυπηθεί από σφαίρα, ακριβώς πάνω από το αριστερό του μάτι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Νιουκάστλ, όπου οι γιατροί αφαίρεσαν τη σφαίρα και του έκαναν ράμματα.

Η μητέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή, Kerry Minto, δήλωσε πως ο γιος της νόμιζε πως θα πεθάνει και πλέον νιώθει τρομοκρατημένος και δεν θέλει να βγει από το σπίτι: "Νόμιζε πως χτυπήθηκε από πέτρα και ρώτησε έναν φίλο του τι είχε συμβεί. Εκείνος του απάντησε ότι είχε μία σφαίρα στο κεφάλι του και πλέον έχει αναρρώσει σωματικά, αλλά ψυχολογικά είναι πολύ άσχημα και δεν βγαίνει από το σπίτι χωρίς εμένα ή τον πατέρα του", αναφέρει η ίδια.

Η ίδια ακόμη συμπλήρωσε πως "δεν ξέρω πόσοι άνθρωποι γνωρίζουν πραγματικά πόσο επικίνδυνα είναι τα αεροβόλα όπλα και είναι σημαντικό τα παιδιά να μην τα χρησιμοποιούν χωρίς κάποια επίβλεψη".

Πηγή: dailymail.co.uk

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια