Οι καλύτερες φωτογραφίες του μήνα....

Οι καλύτερες φωτογραφίες του μήνα όπως τις είδαμε στο διαδίκτυο....


Έναστρη νύχτα για ποδηλάτες
Ο πρώτος φωτεινός ποδηλατόδρομος εγκαινιάστηκε στην Ολλανδική επαρχία του Βορείου Brabant, γενέτειρα του Van Gogh και το έργο είναι εμπνευσμένο από τον πίνακα του καλλιτέχνη «Έναστρη νύχτα». Ο ποδηλατόδρομος είναι κατασκευασμένος από χιλιάδες φωσφορίζουσες πέτρες.



Η πιο πρωτότυπη διαμαρτυρία περιβαλλοντικών ακτιβιστών
Περίπου 400 άτομα έθαψαν το κεφάλι τους στην άμμο σε παραλία της Αυστραλίας θέλοντας να δώσουν στην κυβέρνηση το μήνυμα ότι εθελοτυφλεί απέναντι στο πρόβλημα της περιβαλλοντικής μόλυνσης


Ο πιο ψηλός και ο πιο κοντός άντρας του κόσμου μαζί!
Ο Σουλτάν Κόσεν, των 2 μέτρων και 51 εκατοστών, από την Τουρκία και ο Τσάντρα Ντάνγκι, των 55 εκατοστών, από το Νεπάλ, είναι ο ψηλότερος και ο πιο κοντός άνδρας του κόσμου αντίστοιχα. Οι δυο τους συναντήθηκαν στο Λονδίνο για τον εορτασμό της 10ης ετήσιας ημέρας του ρεκόρ Guinness.


Ιπτάμενος ψαράς
Ένας τεράστιος ψαραετός μόλις έχει πιάσει μια πέστροφα και... απογειώνεται για να πάει εκεί που θα απολαύσει το ολόφρεσκο γεύμα του. Την εντυπωσιακή φωτογραφία τράβηξε στη Σκωτία ο 16χρονος φοιτητής Samuel Aron από το Watford.


Γκόλφ στο Αφγανιστάν
Ο Αμερικανός λοχίας Tony Quismundo προπονείται στο γκολφ στο αεροδρόμιο Κανταχάρ του Αφγανιστάν περιμένοντας να έρθει η ώρα της αποχώρησής του. Τώρα που οι βρετανικές πολεμικές επιχειρήσεις έχουν τελειώσει και η τελευταία βάση του Ηνωμένου Βασιλείου στο Αφγανιστάν έχει παραδοθεί στον έλεγχο των αφγανικών δυνάμεων ασφαλείας, τα εναπομείναντα στρατεύματα φεύγουν από τη χώρα μέσω του Κανταχάρ.


Στο σημάδι με νερό
Η Αστυνομία στην Άγκυρα χρησιμοποίησε κανόνια νερού για να διαλύσει τη συγκέντρωση φοιτητών που διαδήλωναν κατά της κυβέρνησης και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη στιγμή που το νερό πετυχαίνει στην πλατη ένα διαδηλωτή.


Μεξικό: η οργή του λαού έφτασε στην πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου...
Για δεύτερη ημέρα πλήθος εξαγριωμένων νεαρών κατακλύζει τους δρόμους στις μεγάλες πόλεις του Μεξικό, διαμαρτυρόμενοι για τη δολοφονία 43 φοιτητών από την Αστυνομία. Οι διαδηλωτές προσπάθησαν να βάλουν φωτιά ακόμα και στην είσοδο του Μεγάρου όπου διαμένει ο Πρόεδρος της χώρας Enrique Pena Nieto...


ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ: Δέκα κομμάτια του Τείχους του Βερολίνου, το μεγαλύτερο τμήμα που βρίσκεται εκτός του Βερολίνου.


Το τείχος της Ειρήνης
Μια τουρίστρια περπατά κατά μήκος του τοίχου της Ειρήνης στο Δυτικό Μπέλφαστ


Αυτό θα πει μουστάκι!
Ένας άντρας επιδεικνύει με καμάρι το μουστάκι του που σε πλήρη έκταση μπορεί να φτάνει και τα δύο μέτρα, σε σχετικο διαγωνισμό που παραδοσιακά γίνεται κάθε χρόνο στο Rajasthan στην Ινδία


Τραυματιοφορέας προβάτων!
Μπορεί να φαίνεται ένας απλός σκιέρ που κρατά στην αγκαλιά του ένα πρόβατο, αλλά η αλήθεια είναι πως ο 29χρονος Pete Oswald μεταφέρει το τραυματισμένο ζώο που έπεσε σε ένα γκρεμό, σε βουνό της Νέας Ζηλανδιάς, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


Είναι τρελλοί αυτοί οι Άγγλοι...
Κάπως έτσι θα αντιδρούσε ο Αστερίξ αν του έλεγαν πως στο Ηνωμένο Βασίλειο οργανώθηκε πρωτάθλημα για το ποιος θα λύσει ταχύτερα τον περίφημο κύβο του Rubik με... τα πόδια! Κι' όμως έγινε και ο νικητής σημείωσε χρόνο μόλις 1 λεπτού και 3 δευτερολέπτων!

protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια