Ήθελε να σκοτώσει ο ξανθός Αλβανός κακοποιός στο Μικρολίμανο....

Αίμα ήθελε το γουρούνι που πήγε αρματωμένος με Καλάσνικοφ στο μπαρ.....
Όσοι έζησαν τη φρίκη από κοντά και ήταν τυχεροί καθώς βγήκαν αλώβητοι από το σκηνικό του τρόμου δίνουν συγκλονιστικές περιγραφές.
“Πυροβολούσε σαν τρελός” λέει ένας από τους νεαρούς που την ώρα του πανικούν βρισκόταν πλάι στον dj του καταστήματος.
Κανείς δεν κατάλαβε....
αρχικά τι συμβαίνει, μετά τους τρεις πρώτους πυροβολισμούς γύρισαν και είδαν τον μανιακό με το καλάσνικοφ στα χέρια.

Ήδη είχε σωριάσει στο έδαφος έναν άνδρα που στεκόταν στην πόρτα, τον είχε πυροβολήσει από κοντινή απόσταση στο στήθος.
Ύστερα λένε οι μάρτυρες ο δράστης μπήκε στο κατάστημα και συνέχισε να πυροβολεί. 

Ένας νεαρός αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας, που είχε βγει με την παρέα του να διασκεδάσει δέχθηκε μια σφαίρα στην κοιλιά, λίγα μέτρα πιο πέρα μια κοπέλα έπεσε αιμόφυρτη έχοντας δεχθεί μια σφαίρα στο κεφάλι, ευτυχώς όπως αποδείχθηκε το βλήμα απλά “έξυσε” το κεφάλι της κοπέλας.

Ο φίλος βρισκόταν δίπλα μου λέει ο νεαρός, τον είδε να πέφτει έχοντας δεχθεί δυο σφαίρες, από μία σε κάθε χέρι.
Έπεσα πανικόβλητος στο πάτωμα, λέει ο νεαρός και συμπληρώνει πως έψαχνε στο σώμα του να δει που είχε τραυματιστεί βέβαιος πως είχε δεχθεί και εκείνος μια από τις 14 σφαίρες του μανιακού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία φέρεται να έχει τη φωτογραφία του δράστη, ο οποίος φέρεται να είναι ψηλός, ξανθός, αλβανικής καταγωγής.
Οι Αρχές φέρεται να έχουν ταυτοποιήσει τον δράστη ο οποίος είναι ύποπτος για επιθέσεις και σε άλλα μαγαζιά. Μάλιστα είναι πιθανόν να είναι ο δράστης της δολοφονίας που έγινε στο Μεταξουργείο στις 31 Οκτωβρίου.  Οι Αρχές εκτιμούν ότι η σύλληψή του είναι ζήτημα ωρών.


Σύμφωνα με μαρτυρίες πριν το αιματηρό περιστατικό, πρέπει να βρίσκονταν στο νυχτερινό μαγαζί. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ήταν στο κατάστημα, έφυγε κάποια στιγμή και επέστρεψε με το "καλάνσικοφ" στα χέρια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια