Βόμβες μεγατόνων έριξε ο Μελισσανίδης - Μπούληδες ήταν μπούληδες θα μείνουν

Ξεκίνησε η Συνέντευξη Τύπου."«Συμψηφισμούς δεν κάνω. Ας με κάνουν ύποπτο και ένοχο. Ας κάνουν προβοκάτσια. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα μείνει στα χέρια όσων το κατέστρεψαν. Άλλοθι σε εμένα δεν θα βρουν για όσα έχουν κάνει. Ξεκίνησαν πόλεμο, θα τον έχουν" η πρώτη τοποθέτηση.

Αυτοί που κατέστρεψαν....
το ελληνικό ποδόσφαιρο ας κοιτάξουν στον καθρέφτη όχι τον Μελισσανίδη. Όταν ήμουν πρόεδρος στην ΑΕΚ αυτά που μπορούσα αυτά κέρδισα. Η ΑΕΚ πήρε πρωταθλήματα και έπαιξε στο Champions League. Δεν υπήρχε καμία αμφισβήτηση για αυτή την ομάδα. Αυτή την ΑΕΚ θέλουμε να ξαναφτιάξουμε αλλά σε ένα καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο".

"Ό,τι και να είπα, ό,τι και να έκανα πως μπορεί να τα ξέρει αυτά ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαρτί και καλαμάρι; Πώς είναι δυνατό να του τα μεταφέρει αυτά ο κ. Ζωγράφος; Τι είναι, υπάλληλός του; Ναι εγώ τηλεφώνησα στα θεσμικά όργανα. Πως είναι δυνατόν ο Ζωγράφος να λειτουργεί σαν υπάλληλος του Μαρινάκη. Πως είναι δυνατόν από το κρεβάτι του πόνου ο κ.Ζωγράφος να παίρνει τηλέφωνο τον κ.Μαρινάκη;"

"Ο κ.Μαρινάκης και ο δημοσιογράφος Κουρτάκης πήγαν στο νοσοκομείο. Ζητώ από τους εισαγγελείς να ανοίξουν τα τηλέφωνα του κύριου Ζωγράφου. Σήμερα αποδεικνύεται περίτρανα ποιος είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Γιατί δεν τηλεφώνησε στον κ. Αλαφούζο, στον κ. Σαββίδη, σε μένα;".

"Αν δεν τελειώσει ούτε τώρα η βρώμα στο ποδόσφαιρο, δεν θα τελειώσει ποτέ. Η βόμβα του σκανδάλου όταν θα σκάσει θα πάρει πολλούς μαζί της. Είναι πολλοί και το ξέρουν. Θα πάρει μαζί του και επώνυμους δημοσιογράφους και κάποια στιγμή θα πω και ονόματα. Τέλειο έγκλημα χωρίς κουκούλωμα δεν γίνεται"

"Ακουω τον κ.Μαρινάκη που μιλά για επενδυτές. Εγώ έχω πει ότι θα φτιάξω την ομάδα μου.Μπήκα πριν λίγο καιρό στην ΑΕΚ. Θα δώσω 10 εκατ. ευρώ για το γήπεδο, ίσως και 15, και θα φτιάξω την ΑΕΚ πάλι. Ακούω αυτή την καραμέλα αλλά επενδύσεις δεν βλέπω. Επένδυση είναι να παίρνουμε κάθε χρόνο 60-70 από το ποδόσφαιρο, να πουλάμε παίκτες να τα παντελονιάζουμε και να λέμε μετά για επενδύσεις;".

"Τρελάθηκαν όλοι όταν είπαμε ότι θα φτιάξουμε γήπεδο. Τρελάθηκαν πιο πολύ όταν έμαθαν ότι θα μας βοηθήσει η Πολιτεία. Είναι κομπλεξισμός να μη θέλεις να κάνουν όλες οι ομάδες γήπεδο για να αναβαθμιστεί το προϊόν. Τρελαθήκανε πως θα πάρουμε ένα κονδύλι για ένα γήπεδο που μας γκρέμισαν χωρίς ευθύνη της ΑΕΚ. Κανείς όμως δεν λέει τι έγινε, που είναι η κλοπή του αιώνα. Πήραν το δάνειο από την Εθνική και δεν το πληρώνουν. Έχουν λεφτά αλλά το δάνειο δεν εξυπηρετείται".

"Ήρθε εντολή από την UEFA για κάποια ύποπτα ματς. Εγώ λέω ό,τι λέει η UEFA. Από ότι μαθαίνω η ΕΠΟ το έστειλε ήδη στο εισαγγελλένα. Πρώτο ματς Ολυμπιακού με τη Βέροια. Στοιχηματισμός 3εκατ. στο σκορ 3-0. Στο ημίχρονο άλλα 3εκατ. στο ημίχρονο και πάλι στο 3-0, το σκορ 1-0 τότε. Και από το 80 μέχρι το 90, κατά σύμπτωση, το σκορ έγινε 3-0. Σύνολο 6εκατ. Και ρωτάω ποιος έπαιζε η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ; Μετά τα ματς του Ολυμπιακού με Πανθρακικό και Εργοτέλη. Ευτυχώς δεν παίχτηκαν τα λεφτά στην Ελλάδα. Το στοίχημα παίχτηκε στη Μαλαισία και τη Σιγκαπούρη. Άλλωστε έχουν τέτοια τηλέφωνα κι έχουν συνηθίσει".

Οι αρχές ας κοιτάξουν μια off-shore εταιρία που βρίσκεται στο Μονακό στην AFG. Ρωτάω εσάς, ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του Εργοτέλη; Να μας πουν πού ανήκει μια off-shore εταιρεία από την οποία χρηματοδοτείται η ΠΑΕ Εργοτέλης.

"Φτάσανε το ποδόσφαιρο, το ξεφτιλίσανε τόσο πολύ και άφησαν τη Μακεδόνια χωρίς ομάδες. Ολόκληρη Μακεδονια και έχει μια ομάδα και θα φτάσουμε στη Σούπερ Λίγκα με 5-6 ομάδες από την Κρήτη. Αυτό είναι τρέλα, είναι τρέλα".

Στημένη η ιστορία του κ.Ζωγράφου λέει ο κ.Μελισσανίδης. "Το θέμα του κ. Ζωγράφου είναι μια πολύ ωραία στημένη ιστορία. Δεν σηκώνει ποτέ από απόκρυψη. Τον πήρε δύο φορές τηλέφωνο και του ζήτησα το 50-50. Μάλιστα μου πρότεινε να συναντηθούμε. Τη δεύτερη φορά τον πήρα πριν το ματς με τον Αχαρναϊκό και του είπα ότι δεν θέλουμε χάρες μόνο αυτό που μας ανήκει".

"Τον κ. Ζωγράφο δεν τον ξέρω προσωπικά. Ξέρω πως είχε κάποια οικονομικά προβλήματα και τον πήραν εκεί και του έβγαλαν ένα μισθό και τώρα τον έβαλαν να πει αυτά τα πράγματα. Εγώ γιατί να τον απειλήσω; Η ΑΕΚ δεν έχει παράπονο με τη διαιτησία. Ποιος ο λόγος να ασχοληθούμε με τη διαιτησία. Αν ανοίξουν τα τηλέφωνα του κ.Ζωγράφου θα καταλάβουν τι έχει γίνει. Μετά από όλα αυτά μια δικηγόρος με την ασφάλεια του κ.Μαρινάκη κατέθεσε ότι τον πήρε κάποιος από ανώνυμο τηλέφωνο και ότι έμοιαζε η φωνή του Μελισσανίδη και τον απείλησε".

"Όποτε παίρνω τηλέφωνο λέω ποιος είμαι. Ζητώ να ανοίξουν τα τηλέφωνα του κ.Ζωγράφου, του κ.Μαρινάκη, του κ.Γκιρτζίκη και της κ.Ντέπυς. Δεν την ξέρω, αλλά πληροφορούμαι ότι είναι η Ντέπυ Βασσάρα. Ιδιαιτέρα στις δημοτικές εκλογές Πειραιά, σε εκδήλωση Μαρινάκη. Την πήραν από Άγιο Κοσμά, γιατί κατέθεσε στον εισαγγελέα Κορέα ο Κύρος. Την πήγαν στην ΕΠΟ, γραμματέα της ΚΕΔ την έκαναν. Η κυρία Δημητρίου υποχρεώθηκε σε παραίτηση. Μόνιμα στο Καραϊσκάκη αυτή, στα VIP. Μετά το ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ήταν στο Vammos με τον κ. Μαρινάκη, δεν είναι κακό. Τα σημειώνω απλά".

"Τα τελευταία χρόνια 12 αθλητικές συντάκτες έχουν φάει ξύλο. Όλοι ξέρετε τι γίνεται αλλά φοβάστε. Σας λέω όμως ότι δεν υπάρχει χούντα στον πλανήτη που δεν έχει πέσει. Έτσι θα πέσει και αυτή σας το λέω".

"Ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στον κόσμο είδατε τι έγραψε. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο. Το λέει ο διεθνής Τύπος. Προ ημερών είπαν σε ξένο ΜΜΕ για την Πρόεδρο της Αργεντινής, τον Μπερλουσκόνι και τον Μαρινάκη. Τον είπαν πρωταγωνιστή ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του ποδοσφαίρου".

"Μέχρι χθες μιλούσαν για τη Δικαιοσύνη και έλεγε ο κ.Μαρινάκης πως δεν θέλει να ζει στην Ελλάδα του κ.Κορέα και της κ.Παπανδρέου. Τώρα αγάπησαν τη Δικαιοσύνη ξανά και πήγαν στον αθλητικό εισαγγελέα. Εμείς πιστεύουμε στην αθλητική δικαιοσύνη. Στηρίζουμε την προσπάθειά τους, θα καταθέσουμε και άλλα στοιχεία. Εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού τούς είπε επίορκους. Ποιος τους καλύπτει; Εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου είμαστε αποφασισμένο να φτάσουμε στα άκρα. Ζητάμε από την Πολιτεία να επισπεύσει τις διαδικασίες κάθαρσης. Είναι υπερεπείγον γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάμε να διώξουμε τους υγιείς ανθρώπους, σαν τον κ. Βελλή, από το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν είναι πολλοί, 3-4 είναι. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά ξέρετε τι έγινε. Ο Βελλής έλεγε ότι του πρότειναν να στείλει ο Ολυμπιακός προπονητή και παίκτη δανεικό. "Δεν ήθελα εξάρτηση", έλεγε ο άνθρωπος. Αυτός ο παράγοντας, ο Πανόπουλος, ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, λίγοι είναι ανεξάρτητοι. Αυτός θέλει να είναι μόνος του".

"Αυτοί που μιλάνε για κάθαρση στο ποδόσφαιρο είναι τόσο αστεία αυτά που λένε που δεν τα πιστεύουν ούτε μικρά παιδιά. Οι μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκας δεν πρέπει να παίζουν. Είναι στο τσάμπα. Είναι ποδόσφαιρο αυτό; Είναι επενδυτές;"

"Εγώ δεν βρήκα τίποτα έτοιμο. Κάποιοι τα βρήκαν όλα έτοιμα. Μπούληδες ήταν μπούληδες θα μείνουν. Είπαν μαμά 20 χρονών. Βρήκαν ένα σύστημα έτοιμο και το χρησιμοποιούν. Εγώ δεν σας λέω ότι είμαι ψάλτης στην εκκλησία. Ποδοσφαιράνθρωπος είμαι. Είναι όμως απαράδεκτο να αναφέρονται όλα τα όργανα του ποδοσφαίρου στον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Ζητάω ξανά να ανοίξουν τα τηλέφωνα του Ζωγράφου. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν είχαμε κανένα θέμα με τη διαιτησία. Όλα τα παιχνίδια τα κερδίσαμε".

"Ξέρετε πόσοι πέφτουν και πόσοι ανεβαίνουν στη Σούπερ Λίγκα; Ξέρετε τι γίνεται τα τελευταία χρόνια".

"Παρακαλώ τον αθλητικό εισαγγελέα να με καλέσει άμεσα και να του τα πω και αυτού. Χθες μου είπε ότι δεν μπορούσε λόγω φόρτου εργασίας".

"Μήπως ξέρετε τον υπέυθυνο για τη βόμβα στην καφετέρια του Τζαβέλλα; Μήπως ξέρετε ποιος παράγοντας έπαιρνε τηλέφωνο για να βάλει προπονητή τον Ελευθερόπουλο στον Πανιώνιο και έλεγε θα πληρώσουμε τα μισα χρήματα; Ποιος ασχολήθηκε με τον Τύρναβο και τον Εθνικό Γαζωρού; Ποιός παράγοντας υποσχέθηκε δανεικούς παίκτες σε ΠΑΕ αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για επιβράβευση; Ποιος ασχολήθηκε με τις εκλογές της ΕΠΟ; Ποιος έδωσε χρήματα σε δύο αθλητικές εφημερίδες που όλοι τις ξέρουμε; Είναι κι ένα γατάκι, που το παίζει ανεξάρτητο. Ποιος παράγοντας έχει σχέση με πολιτική εφημερίδα, ενώ έχει σχέση και με την πολιτική; Ποιοι παράγοντες εμπλέκονται στη σύσταση των πινάκων των διαιτητών; Ποιός παράγοντας έδωσε εντολή να ξυλοκοπηθεί ο Νικόλας Βασιλαράς; Ποιος ευθύνεται για τις βιαιοπραγίες κατά του Άρη Αβσεστά και του Δημήτρη Τομαρά; Θέλετε ένα πρόσφατο; Ο δημοσιογράφος Κοντός πήγε στο Καραϊσκάκη και ήρθε αυτός ο Καραπαπάρας πως τον λένε μαζί με τρεις μπράβους και τον έπιασαν από τον γιακά και τον έδιωξαν. Ποιος εμπλέκεται στην βομβιστική επίθεση κατά του Κωσταντινέα; Όλο το τετράγωνο πήγε να φύγει. Ποιος παράγοντας ζήτησε τις απολύσεις των Βασιλαρά και Παπαθεοδώρου; Έχω να λέω μέχρι το πρωί".

"Αν αυτοί είναι άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο και πάνε στη Σούπερ Λίγκα και θέλουν να φιμώσουν τον Τύπο. Είναι πρωτοφανές".

"Ξέρετε και τις δηλώσεις που έχει κάνει ο κ.Βελλής. Όταν αυτοί οι παράγοντες οι λίγοι που είναι ανεξάρτητοι φεύγουν ποιος θα μείνει στο χώρο. Θέλω να υπάρχει ανταγωνισμός. Δεν λέω ότι αγαπήθηκα με τον Αλαφούζο και τον Σαββίδη αλλά θέλω να υπάρχει σωστή αντιπαλότητα. Ο συγκεκριμένος κύριος για τον Μελισσανίδη δεν έχει να πει τίποτα. Λέει λαθρέμποροι. Πριν 20 χρόνια, όταν η Δικαιοσύνη με αθώωσε. Δεν έχω φάκελο με εκκρεμότητα στη Δικαιοσύνη. Έχω λευκό ποινικό μητρώο. Κατίνα ήταν πάντοτε και κατίνα θα παραμείνει".

"Εγώ μπορώ να πω όμως πιο σκληρά πράγματα. Με αναγκάζουν λοιπόν να πω για το Noor 1 που μετέφερε τόνους ηρωίνης. Ξέρετε όλοι πως συσχαιτιζόταν με τον Αιμίλιο Κοτσώνη και ποιου είναι δεξί χέρι".

Ξεκίνησαν οι ερωτήσεις:

"Δεν θέλω να τοποθετηθώ πάνω σε όσα γράφτηκαν. Όταν θα πάρω τις καταθέσεις στα χέρια μου θα μιλήσω".

"Εγώ θέλω να ασχοληθώ με την ΑΕΚ όμως κάποιων το διεστραμμένο μυαλό ήθελε την ΑΕΚ θυγατρική και δεν τους αρέσει αυτό που κάνουμε τώρα. Θέλω να πιστέψετε ότι βάζω πάνω από το οπαδικό το ποδόσφαιρο. Θέλω να φτιάξω το ποδόσφαιρο. Αυτοί τι να μας πουν μπούληδες είναι. Δεν τον βλέπετε βγαίνει στα κανάλια και γυαλίζει το μάτι του".

"Δεν έχω έρθει συνεννόηση με άλλες ομάδες βλέπω όμως τι γίνεται και είμαι αποφασισμένος να σπάσω τα αυγά μέχρι τέλους".

"Έχει γίνει καθεστώς να μην μιλάει κανεί. Εσείς οι δημοσιογράφοι δεν μιλάτε. Πιστεύετε ότι ο Μελισσανίδης είναι έτσι; Βγείτε και πείτε το. Βγάλτε τα, ξεσκίστε τους. Ούτε εσείς δεν μιλάτε τι να κάνει η Πολιτεία;"

"Θα παρακαλέσουμε και θα βγάλουμε και ανακοίνωση λόγω της εντάσεως τους οπαδούς μας να μην βρεθεί κανείς στο ματς με την Παναχαϊκή ούτε οργανωμένα, ούτε μεμονωμένα. Η ομάδα θέλει ηρεμία. Η ΑΕΚ είναι τεράστιος σύλλογος και δεν έχει πρόβλημα να παίξει χωρίς κόσμο".

"Η Δικαιοσύνη θα σπάσει όλο αυτό που γίνεται. Έχω εμπιστοσύνη. Υπάρχουν πορίσματα και θα βγουν. Γίνεται το έλα να δεις. Τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει".

"Τώρα το ποδόσφαιρο είναι μπόχα. Γελάνε τα διεθνή πρακτορεία. Τι να πω, τα βλέπετε. Ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα. Διαβάζετε τον δικό τους Τύπο. Φαταούλες όλα τα θέλουν δικά τους, έτσι έχουν μάθει στη ζωή τους".

"Είπα και θα ξαναπώ. Η ΑΕΚ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΕΛΟΣ!".

"Όποιος με καλέσει θα πάω και θα τα πω. Δεν είμαι χτεσινός. Έχω στοιχεία που θα συγκλονίσουν ακόμα πιο πολύ αλλά περιμένω. Περιμένω..."

"Όταν μιλάμε για γήπεδο μιλάμε για γήπεδο στη Φιλαδέλφεια".

"Τα παραπάνω στοιχεία θα τα δώσω όταν πρέπει εκεί που πρέπει".

"Θα μου άρεσε ο Καραγκούνης για πρόεδρος της ΕΠΟ. Καθαρό παιδί, έντιμος άνθρωπος και μεγάλος αθλητής όχι αυτούς που έχουν τόσα χρόνια τις γκρανκάσες.  Αν δείτε τον πρόεδρο της Ένωσης των Τρικάλων θα τρομάξετε".

"Θέλουμε να αλλάξει η κατάσταση. Να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Να φέρουμε το 50-50. Έχετε δει κανένας από εσάς πακιστανικό τηλέφωνο. Δεν τα λέω εγώ, η ΕΥΠ τα λέει. Τι λένε με πακιστανικά τηλέφωνα. Και δεν τρέχει τίποτα".

"Μιλάω με τον Σαρρή. Η ΑΕΚ πρέπει να μιλάει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Μάλιστα οι σχέσεις μας ήταν καλές. Διαβάζω τώρα κάποια άλλα πράγματα και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Θα δούμε και έχω και για αυτού τη γούνα".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια