Το τηλεφώνημα που έκαναν οι απαγωγείς από την Λούτσα στον πατέρα της κοπέλας οδήγησε στην σύλληψή τους....

Το μοιραίο λάθος ήταν το τηλεφώνημα από την Λούτσα που στάθηκε η αφορμή για να βρεθούν στα ίχνη των απαγωγέων οι διωκτικές αρχές

Δύο άνδρες κρατούνται στην Αστυνομία για την απαγωγή της 27χρονης ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι του ενός στη Νέα Ιωνία βρέθηκαν 80.000 ευρώ, τα οποία ήταν προσημειωμένα
Στη Λούτσα ήταν....
το κρυσφήγετο, όπου κρατούσαν την κοπέλα
Αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηρίων για να συγκριθεί το DNA των προσαχθέντων με αυτό που βρέθηκε κατά τις έρευνες

Δύο άνδρες κρατούνται στην Αστυνομία από το βράδυ του Σαββάτου για την απαγωγή της 27χρονης ανηψιά του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης.

Πρόκειται για ένας 53χρονο και έναν 48χρονο, οι οποίοι παρακολουθούνταν τις τελευταίες ημέρες από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. 

Οι αρχές είχαν εντοπίσει πρώτα το κρυσφήγετό τους, όπου και κρατούσαν την 27χρονη φοιτήτρια, στη Λούτσα και στη συνέχεια, από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν έφτασαν στα ίχνη των δύο ανδρών. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι του 53χρονου, ο οποίος ήταν ο "εγκέφαλος" της απαγωγής βρέθηκαν 80.000 ευρώ, που ήταν μέρος των λίτρων και τα οποία ήταν προσημειωμένα. Το σπίτι στη Λούτσα ανήκε στην πεθερά του. 

Οι δυο άνδρες δεν έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές και δεν ανήκουν στο φιλικό ή επαγγελματικό περιβάλλον της κοπέλας. Οι ίδιοι επικαλούνται οικονομικά προβλήματα, χωρίς ακόμα όμως να έχουν ομολογήσει. Αναζητούνται άλλα δύο άτομα. 

Ο 48χρονος ομογενής από το Καζακστάν εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία, της οποίας ο ιδιοκτήτης είναι φίλος του πατέρα της 27χρονης, ενώ ο 53χρονος είναι ιδιοκτήτης μπαρ στα δυτικά προάστια και ίσως μέσω των επαφών του με αυτό το χώρο, καθώς και το γεγονός ότι η φοιτήτρια εργαζόταν περιστασιακά σε τέτοια μαγαζιά, βοήθησαν ώστε να αρχίσει να συλλέγει πληροφορίες. 

Αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηρίων για να συγκριθεί το DNA των προσαχθέντων με αυτό που βρέθηκε στα ρούχα της κοπέλας.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια