Αυστραλός παρουσιαστής φορούσε το ίδιο σακάκι για 365 ημέρες!!!

Ο διάσημος Αυστραλός παρουσιαστής ειδησεογραφικής εκπομπής, φορούσε για έναν ολόκληρο χρόνο το ίδιο σακάκι χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν (Vid)

Το ίδιο σακάκι φορούσε ένας Αυστραλός παρουσιαστής για διάστημα 365 ημερών και όμως δεν έγινε αντιληπτός από κανέναν. Ο Karl Stefanovic αποφάσισε να φοράει....
το ίδιο σακάκι για όλο αυτό το διάστημα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον σεξισμό που δέχονται καθημερινά οι γυναίκες για την ενδυμασία τους.
Ο παρουσιαστής της καθημερινής πρωινής ενημερωτικής εκπομπής της αυστραλιανής τηλεόρασης, ανακοίνωσε ο ίδιος πως για ένα ολόκληρο έτος φορούσε το συγκεκριμένο σακάκι του οίκου μόδας Burberry, θέλοντας να δείξει τη διαφορά που υπάρχει στην αντιμετώπιση ενός άνδρα και μιας γυναίκας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν η συμπαρουσιάστρια του τολμούσε να φορέσει το ίδιο ρούχο δύο φορές ή χτένιζε τα μαλλιά της με τον ίδιο τρόπο, σίγουρα θα δεχόταν έντονες κριτικές.
"Κανείς δεν το πρόσεξε, δεν ενδιαφέρθηκε κανείς. Οι γυναίκες, αντίθετα, δέχονται αυστηρή κριτική για το τι θα κάνουν, τι θα πουν και τι θα φορέσουν", τόνισε ο Stefanovic.
"Μου ασκούν κριτική για τους συνεντεύξεις και το χιούμορ μου, ενώ οι γυναίκες δέχονται κριτική για όλα, αλλά κυρίως για την εμφάνισή τους" συμπλήρωσε.


(Πηγή: Mashable)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια