Κάνει πλάκα στους αστυνομικούς ο τρομοκράτης αφού γελάει, φτύνει και τους βρίζει στα ιταλικά....

Τη ζωή δύσκολη συνεχίζει να κάνει στους αστυνομικούς ο στενός συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος συνελήφθη χθες. 

Ο άγνωστος -μέχρι στιγμής- τρομοκράτης γελάει, φτύνει και τους βρίζει στα ιταλικά, ενώ δεν τους αφήνει να τον φωτογραφίσουν, καθώς βγάζει έξω τη γλώσσα του ή κλείνει τα μάτια. Και όλα αυτά, για να κερδίσει χρόνο και να....
προλάβουν οι συνεργάτες του να εξαφανίσουν κάθε ίχνος τους. 

Τελικά, οι αστυνομικοί τον φωτογράφισαν με γκριμάτσα και ήδη την παρουσιάζουν σε έρευνες στο Βύρωνα που γίνονται πόρτα πόρτα, μήπως κάποιος κάτοικος της περιοχής τον αναγνωρίσει. 

Στην κατοχή του άνδρα, για τον οποίο πιστεύουν ότι είναι Έλληνας παρά το γεγονός ότι μιλάει μόνο ιταλικά, βρέθηκαν και κλειδιά μοτοσικλέτας. Η ΕΛΑΣ αναζητά το όχημα στο Βύρωνα, όπου ήταν και το γκαράζ, ωστόσο δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ανήκουν σε παλιά μοτοσικλέτα.   

Παράλληλα, από χθες γίνονται εξονυχιστικές έρευνες στο μπλοκάκι με τις σημειώσεις που βρήκαν στην τσάντα του, προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσουν κωδικά ονόματα και αριθμούς τηλεφώνων. 

Υπενθυμίζουμε ότι πάνω στον άγνωστο άνδρα βρέθηκε και μια ταυτότητα. Αυτή, ανήκε σε υπαρκτό πρόσωπο ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν συνάδελφός του στο μέρος όπου εργαζόταν. Αυτός λέγεται ότι τον αναγνώρισε. Και έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημη αστυνομική πηγή, ταυτοποιήθηκε ο τρομοκράτης.

Φαίνεται ότι η διάρθρωση του Επαναστατικού Αγώνα κρατάει καλά τα στεγανά της. Είναι γνωστό ότι υπάρχει πολύ προσεκτική οργάνωση από τους τρομοκράτες, ωστόσο στην περίπτωση αυτή μιλάμε για έναν ολόκληρο βραχίονα που παρά τη σύλληψη Μαζιώτη πριν ένα τρίμηνο ήταν έτοιμος να συνεχίσει τη δράση και μάλιστα με ένα εντυπωσιακό και ίσως πρωτοφανές χτύπημα.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια