Κεραυνοί Απόστολου Κακλαμάνη κατά Χαρδούβελη. (Κάλιο αργά παρά ποτέ κ. Κακλαμάνη)

Κάλιο αργά παρά ποτέ κ. Κακλαμάνη. Ορθά ασκήσατε την αυστηρότατη κριτική σας στον κ Χαρδούβελη. 

Δικαιούστε όμως άραγε να ομιλείτε αξιότιμε κύριε τέως Πρόεδρε τής Βουλής, καθότι ως ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ συντελέσατε και εσείς στην καταστροφή της χώρας και είστε εξίσου υπεύθυνος με όλους τους "συντρόφους σας" για τα δεινά μας.

Ίσως θα πρέπει επιτέλους να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ζητήσετε μια μεγάλη συγνώμη από τον Ελληνικό λαό αφού κάνετε πρώτα την αυτοκριτική σας...


Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης, στον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, από τα έδρανα της βουλής. Συγκεκριμένα, ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ότι «δεν ξέρω ποιοι υπέδειξαν ή επέβαλαν τον κ. Χαρδούβελη για υπουργό Οικονομικών. Μπορεί να είναι πολλοί ισχυροί, πάντως σίγουρα αν κρίνω από την εμφάνιση του υπουργού, δεν σέβονται, αφού και ο ίδιος δεν σέβεται, το κοινοβούλιο».  

Την ίδια στιγμή, πρόσθεσε ότι «μπορεί να υπάρχει στην ψυχή τους το δηλητήριο του αντικοινοβουλευτισμού, αλλά δεν ξέρω τι είδους δημοκρατία έχουν στο μυαλό τους. Η βάση του πολιτεύματος μας βλακωδώς ονόμασε πολιτικό σύστημα, το άθλιο κομματικό μας σύστημα».

Ο κ. Κακλαμάνης, παράλληλα, τόνισε ότι το προσωπικό του ζήτημα με τον κ. Χαρδούβελη, είναι ότι εδώ και ένα μήνα αποφεύγει να βρεθεί στη βουλή και να απαντήσει σε μια συγκεκριμένη πρόταση φορολόγησης των μη φορολογηθέντων εμβασμάτων στο εξωτερικό και καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες, μετά από την παρέμβαση της αρχής για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος που έχει κινηθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Τέλος το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών ότι απευθύνεται στους βουλευτές με υποτιμητικό ύφος και συμπλήρωσε ότι αυτό το ύφος του επιστρέφεται πίσω προκειμένου να μάθει τρόπους. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια