Κρίμα που δεν τον γνώρισε ο Ντοστογιέφσκι, πριν γράψει τον «Ηλίθιο» (Λαζόπουλος για Σταύρο Θεοδωράκη)

Ηλίθιος, εγκάθετος και υπάλληλος του Σαμαρά, ο Θεοδωράκης…

Από το βήμα του Alpha και της τηλεοπτικής του εκπομπής, «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». ο γνωστός σατιρικός ηθοποιός συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος, με αυτό στο οποίο είχε κινηθεί κατά τη συνέντευξή του στο «Πρώτο ΘΕΜΑ» της Κυριακής, 19 Οκτωβρίου.

«Λάδι στη φωτιά»....
είχε ρίξει και το σάιτ Protagon του Σταύρου Θεοδωράκη, «καυτηριάζοντας» τόσο τη συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου στο Πρώτο ΘΕΜΑ όσο και αυτήν της Γιάννας Αγγελοπούλου (στην «Καθημερινή»).

Απαντώντας στα περί «αντισυστημικών, που επαναστατούν μαζί», ο Λάκης Λαζόπουλος χαρακτήρισε «on air» τον Σταύρο Θεοδωράκη, «όργανο του Αντώνη Σαμαρά», τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί τον επικεφαλής του «Ποταμιού», για να «μαζέψει» το Κέντρο (σ.σ. τον πολιτικό χώρο του Κέντρου).

Ακολούθως, ο Λάκης Λαζόπουλος κορύφωσε την επίθεσή του στον Σταύρο Θεοδωράκη, μιλώντας για «άλλους, που έχουν τα σακίδια άδεια και άλλους, που τα έχουν γεμάτα».

Παράλληλα, «έπαιξε» βίντεο με τίτλο «Ο Λουστράκος της Εξουσίας», δείχνοντας το πρόσωπο του Σταύρου Θεοδωράκη. 

Κλιμακώνοντας τη σκληρή κριτική του, είπε ότι «είναι κρίμα που ο Ντοστογιέφσκι δεν τον γνώρισε (σ.σ. τον Σταύρο Θεοδωράκη) πριν γράψει τον "Ηλίθιο"».

Επίσης, δείχνοντας βίντεο του Άδωνι Γεωργιάδη και του Σταύρου Θεοδωράκη, είπε ότι είναι στην ίδια «γραμμή» και πως έχουν βγει «από τα ίδια υπόγεια του Μαξίμου».
protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια