Ενόψει εκλογών οι κωλοτούμπες πάνε και έρχονται - Επιστροφή Κακλαμάνη στο μαντρί....

Συναντήθηκαν, λέει, ο Σαμαράς με τον Νικήτα Κακλαμάνη και συζήτησαν για πάρα πολύ ώρα και λύθηκαν οι παρεξηγήσεις του παρελθόντος!!!
Δηλαδή παρεξήγηση είναι αυτή....
η εικόνα;;;; Και ο εκνευρισμός του Σαμαρά παρεξήγηση είναι και αυτός;;;


Δηλαδή, ο Σαμαράς δεν κατάλαβε καλά τότε και τον διέγραψε; ή ο Νικήτας είχε μπερδευτεί και είχε δηλώσει παρών στην ψηφοφορία;;; 

Τι από όλα αυτά έγινε; 

Η μήπως δεν έγιναν έτσι και απλά έχει πρεμούρα ο Σαμαράς εν όψει ψηφοφορίας για ψήφο εμπιστοσύνης και μετά για εκλογή προέδρου και από την άλλη ο Νικήτας για να βρει ψηφοδέλτιο να κατέβει στις επόμενες εκλογές;.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη δήλωσή του ο Νικήτας Κακλαμάνης: 

"Βλέποντας την ανταπόκριση όλων των ιστορικών στελεχών της ΝΔ στο προσκλητήριο ενότητας του Προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, κατάλαβα ότι δεν δικαιούμαι να είμαι απών. 

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του κόμματος γιατί με δική του πρωτοβουλία συναντηθήκαμε σήμερα. Είχαμε μακρά συζήτηση, ήρθησαν όλες οι παρεξηγήσεις και όπως είναι αυτονόητο, αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση του για την επανένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο κόμμα της ΝΔ.


Η μακρόχρονη φιλία μου με τον Αντώνη Σαμαρά και η επί δεκαετίες παρουσία μου στην Παράταξη, ήταν ο καταλύτης της σημερινής θετικής εξέλιξης".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια