2014 βροντοφωνάζουμε πάλι "ΟΧΙ"

Οι Έλληνες από τη φύση μας είμαστε περήφανοι, απείθαρχοι, ατίθασοι και πολύ δημοκράτες.
Είπαμε "ΟΧΙ" στο φασισμό και τον Γερμανικό άξονα στις 28 Οκτωβρίου του 1940,πολεμήσαμε, νικήσαμε και δοξασθήκαμε.

Είπαμε "ΟΧΙ" στη....

χούντα των συνταγματαρχών το 1973, αντισταθήκαμε και τους εκδιώξαμε.

Ήρθε η ώρα να βροντοφωνάξουμε το τρίτο "ΟΧΙ". Τιμώντας τη λαμπρή ιστορία μας, τις παραδώσεις μας και τη δημοκρατία λέμε "ΟΧΙ" στο φασισμό του μνημονίου και στην οικονομική τρομοκρατία !!!

Η πολιτική υποδούλωσης της Ελλάδας και εξαθλίωσης των Ελλήνων πρέπει να πολεμηθεί και όσοι την ασκούν πρέπει να να τιμωρηθούν.
Μόνο εμείς, όλοι μαζί, μπορούμε να αποτινάξουμε το ζυγό του μνημονίου  και να αποδείξουμε, για μια ακόμη φορά, ότι ούτε είλωτες ούτε ραγιάδες είμαστε!!!

Ζούμε καθημερινά την κλιμάκωση αυτής της καταπίεσης υπό το καθεστώς νέας κατοχής. Με νέα μέτρα των εντολοδόχων της τρόικας να έρχονται με ρυθμούς καταιγιστικούς για να παγιώσουν την εξαθλίωση του λαού. Με τις κινήσεις των κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών, πότε μέσω πολιτικών με “ειδικό βάρος” ή μέσω “έγκριτων” ΜΜΕδων και πότε με τις συχνές εκρήξεις μισαλλοδοξίας των φασιστικών μορφωμάτων εντός κι εκτός Βουλής, να κάνουν το παν για να σπείρουν φόβους χρεοκοπιών και εμφυλίων με σκοπό να καταστείλουν την αντίστασή μας.

Τιμώντας το Ελληνικό αίμα που χύθηκε στο έπος του 1940, ας πολεμήσουμε την διεθνή οικονομική τρομοκρατία και τους αχυρανθρώπους της για να ξανακερδίσουμε την ελευθερία και την αξιοπρέπειά μας.
Στη μάχη λοιπόν, όπως παλιά και με τη νίκη ! 
                          

                                               ΑΕΡΑAA.... ! ! !


"η γάτα"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια