Πως θα σας φαινόταν αν το χάμπουργκερ που αγοράζετε στοίχιζε 1400 ευρώ;;;;

Σας αρέσουν τα χάμπουργκερ; Πόσο είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για ένα μπέργκερ; Γιατί υπάρχει ένα που κοστίζει μια μικρή περιουσία! 
Λέγεται Glamburger, κοστίζει 1100 λίρες δηλαδή σχεδόν 1400 ευρώ (!) και πωλείται σε ένα σικ εστιατόριο στο Τσέλσι του Λονδίνου, εκεί όπου κανείς μπορεί να φάει από φύλλα χρυσού μέχρι μαύρη τρούφα. 

Το μπιφτέκι του αποτελείται....
από 220 γραμμάρια βοδινού κιμά, 60 γραμμάτια ελαφιού Νέας Ζηλανδίας, έχει αλατιστεί με καπνιστό αλάτι Ιμαλαΐων και έχει εμποτιστεί με υγρό μαύρης τρούφας. 

Σερβίρεται με αστακό ποσέ από τον Καναδά, ιρανικό σαφράν, σιρόπι σφενδάμου, με επικάλυψη μπέικον , χαβιάρι Βeluga και κρόκο από αυγό πάπιας, καλυμμένο με φύλλα χρυσού! Είναι μαριναρισμένο με ιαπωνική mathca, ένα είδους πράσινου τσαγιού σε σκόνη και φυσικά έχει μαγιονέζα. Για το τελείωμά του υπάρχει μάνγκο, είναι ραντισμένο με σαμπάνια και λευκή τρούφα. 



Κι αν πιστεύετε πως το συγκεκριμένο μπέργκερ μπορεί να «κάψει» μόνο την τσέπη σας, σκεφτείτε και τις θερμίδες. Έχει 2.618 θερμίδες, περισσότερες απ’ όσες πρέπει να παίρνει καθημερινά ένας ενήλικας!

Πηγή: Mirror

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια