Έφυγε ο Αντώνης Βαρδής, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.....

Ο Έλληνας μουσικοσυνθέτης έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 66 ετών
Γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου του 1948, στο Μοσχάτο 

Με 19 λέξεις, νωρίς το πρωί της Τρίτης, το θεραπευτήριο Υγεία, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, έριξε την αυλαία για τον Αντώνη Βαρδή, βυθίζοντας....
στο πένθος όχι μόνο την οικογένειά του αλλά και όσους τραγούδησαν, αγάπησαν και ένιωσαν με τα τραγούδια του. 



Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Έδωσε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, αλλά τα ξημερώματα της Τρίτης, έχασε τη μάχη. 
«O μουσικοσυνθέτης Αντώνης Βαρδής απεβίωσε τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου 2014 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, μετά από δίμηνη νοσηλεία», ήταν ο ιατρικό ανακοινωθέν με το οποίο έγινε γνωστός ο θάνατος του πασίγνωστου μουσικοσυνθέτη.



Ο Αντώνης Βαρδής γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου του 1948, στο Μοσχάτο στην οδό Κανάρι. Σε ηλικία έξι ετών γνώρισε τον Τσιτσάνη, τον Παπαιωάνου, τον Ζαμπέτα και την Ρένα Ντάλια στο " Φαληρικό" όπου και τραγούδησε για πrώτη φορά. 

Για βιοποριστικούς λόγους το 1954 δούλεψε δίπλα στον συνθέτη και δεξιοτέχνη στο μπουζούκι Μανώλη Χιώτη, στη "Γωνιά της Αθήνας" στην Πλάκα. Εργάστηκε σε ψιλικατζίδικο, χρωματοπωλείο, βενζινάδικο, σε οικοδομή σαν βοηθός υδραυλικού και ως ναυτικός. 

Στο τέλος του 1965 σε ηλικία 17 ετών μαζί με φίλους του δημιούργησε το συγκρότημα "VICKINGS" . Tραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ ήτανε το Fransoas σε σύνθεση του Αντώνη Στεφανίδη και το Caterin σε σύνθεση του Αντώνη Βαρδή. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια