Ν. Νικολόπουλος: Από την Ευρώπη των εθνών στην Ευρώπη των πουσταριών!!!

Με αυτό το σχόλιο ο Νίκος Νικολόπουλος επιτέθηκε στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Σαβιέ Μπετέλ. Ο βουλευτής σχολίασε την κίνηση του Μπετέλ να κάνει πρόταση από τον αγαπημένο του Ντεστενέ Γκοτιέ. Το tweet όμως έφτασε μέχρι....
το Λουξεμβούργο με τον - την Μπετέλ να του απαντά.

«Από την Ευρώπη των εθνών-κρατών,στην Ευρώπη...των π@@@ιών!!! Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του», έγραψε στο Twitter ο Νικολόπουλος με τον Μπετέλ να απαντά: «Γεια, άκουσα ότι θέλεις κάτι να μου πεις, αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγνώμη», έγραψε χαρακτηριστικά στον κ. Νικολόπουλο.

(Βέβαια μια χαρά τα μιλάει τα Ελληνικά από την εποχή που ήταν στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο)

Πριν από μερικές ημέρες ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αποκάλυψε πως ο αγαπημένος του, του έκανε πρόταση γάμου και εκείνος δέχτηκε. Ο Σαβιέ Μπετέλ είναι 41 ετών είναι νομικός, με μεταπτυχιακές σπουδές, μάλιστα, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Πρώην δήμαρχος του Λουξεμβούργου και κατόπιν, από το Δεκέμβριο του 2013 πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ο Μπετέλ, έχει παραδεχθεί από το 2008 δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος και μιλά ανοιχτά για τη σχέση του με τον Ντεστενέ Γκοτιέ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια