Οι ανώμαλοι ισλαμιστές δολοφόνοι ετοιμάζουν βιολογικό πόλεμο;

Δεν έχει τέλος ο τρόμος και η φρίκη που σαρώνει όλο τον κόσμο και έρχεται από το Ιράκ, όπου οι τζιχαντιστές αντάρτες δρουν χωρίς έλεος και χωρίς κανείς να φαντάζει ικανός να τους σταματήσει. 

Μια μέρα μετά το ανατριχιαστικό video που δείχνει τη στιγμή που ισλαμιστές μαχητές αποκεφαλίζουν τέσσερις άνδρες τους οποίους κατηγορούν....
ως συνεργάτες της ισραηλινής Μοσαντ, έρχεται η είδηση πως υπάρχει και οπτικό υλικό από τη στιγμή του αποκεφαλισμού ενός στρατιώτη από το Λίβανο. Το video εμφανίστηκε στα social media σήμερα.

Ο άτυχος Άλι αλ Σάγεντ, ένας σουνίτης μουσουλμάνος από το βόρειο Λίβανο, ήταν μεταξύ των 19 στρατιωτών που είχαν αιχμαλωτίσει οι εξτρεμιστές ισλαμιστές όταν κατέλαβαν για λίγες ημέρες μια πόλη στα σύνορα με το Λίβανο, νωρίτερα αυτόν το μήνα.

Ο στρατιώτης εμφανίζεται με τα μάτια καλυμμένα, τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη του, να αντιστέκεται και να κλωτσάει ενώ ένας μαχητής ανακοινώνει ότι θα τον εκτελέσει.



Ο στρατός του Λιβάνου απέφυγε να σχολιάσει αλλά πηγές ασφαλείας και πηγές από το Ισλαμικό Κράτος επιβεβαίωσαν τον αποκεφαλισμό.

Ώρες μετά η οργάνωση ανέβασε ένα βίντεο όπου εμφανίζονται εννέα άλλοι στρατιώτες να εκλιπαρούν για τις ζωές τους, απευθύνοντας έκκληση στις οικογένειές τους να βγουν στους δρόμους στις επόμενες 3 ημέρες για να ζητήσουν την απελευθέρωση των ισλαμιστών κρατουμένων ως προϋπόθεση να μην έχουν την τύχη του αλ Σάγεντ.

Όλα αυτά την ώρα που το αμερικανικό περιοδικό Foreign Policy δημοσιεύει ένα σενάριο τρόμου: οι τζιχαντιστές σχεδίαζαν επίθεση με βιολογικά όπλα!
Σε περιοχή στη Συρία την οποία εγκατέλειψαν οι τζιχαντιστές, βρέθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής με χιλιάδες έγγραφα.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν κι ένα εγχειρίδιο 19 σελίδων όπου υπήρχαν οδηγίες για την κατασκευή φορητών βιολογικών όπλων για την εξάπλωση του ιού της βουβωνικής πανώλης.

Το εγχειρίδιο φέρεται να περιείχε πληροφορίες για το που μπορεί να βρει κανείς βακτήρια, πως να τα καλλιεργήσει και εν τέλει πως να μολύνει ανθρώπους!

Τις πούλησαν σαν ένα κομμάτι κρέας

Μια άλλη είδηση που έρχεται από το Ιράκ και σοκάρι είναι αυτή σχετικά με την τύχη που είχαν 27 γυναίκες Γεζίντι που είχαν απαχθεί. 300 γυναίκες από τη θρησκευτική μειονότητα είχαν απαχθεί τον τελευταίο καιρό και αιχμαλωτίστηκαν από τους αντάρτες του ISIS. 

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους τις ανάγκασαν να ασπαστούν το Ισλάμ και μετά τις πούλησαν για να τις παντρέψουν με τη βία στη Συρία με άνδρες της οργάνωσης που δρουν εκεί! 

«Το Ισλαμικό Κράτος μοίρασε στους μαχητές του 300 κορίτσια και γυναίκες της κοινότητας των Γεζίντι που είχε απαγάγει από το Ιράκ τις τελευταίες αυτές εβδομάδες» σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OSDH).

«Μεταξύ των 300 γυναικών, τουλάχιστον 27 «πουλήθηκαν και παντρεύτηκαν» μέλη του Ισλαμικού Κράτους στις επαρχίες του Χαλεπίου και της Ράκα και σε εκείνη στη Χασάκα (βορειοανατολικά)» σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση.
«Κάθε γυναίκα πουλήθηκε έναντι 1000 δολαρίων, αφού πρώτα είχε ασπαστεί το Ισλάμ» διευκρίνισε η οργάνωση.

Το OSDH δε βρίσκεται σε θέση να επιβεβαιώσει εάν οι υπόλοιπες γυναίκες επίσης πουλήθηκαν και παντρεύτηκαν, ενώ υπογράμμισε ότι θεωρούνται «αιχμάλωτες πολέμου».

Η οργάνωση σημείωσε ότι πριν από 3 εβδομάδες Άραβες και Κούρδοι αξιωματούχοι από την επαρχία Χασάκα είχαν προσπαθήσει να απελευθερώσουν αυτές τις γυναίκες προσφέροντας χρήματα στους τζιχαντιστές υπό το πρόσχημα ότι ήθελαν να παντρευτούν τις αιχμάλωτες όμως η εξτρεμιστική οργάνωση αρνήθηκε την πρόταση.
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει «την πώληση γυναικών που αντιμετωπίζονται ως υλικά αγαθά».
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια