Αυτό μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβεί.... Η τροχαία έγραψε φαρμακοποιό που έτρεχε για να σώσει πολίτη, που τον είχε δαγκώσει Νυχτερίδα.....

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όταν προσήλθε ένας 60χρονος από τον Καρδαμά, τον οποίο είχε δαγκώσει νυχτερίδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος επιχείρησε να πιάσει τη νυχτερίδα που είχε μπει μέσα στο σπίτι του και παρόλο που τα κατάφερε, η νυχτερίδα τον δάγκωσε σε τρία δάχτυλα στα δύο χέρια. 

Ο 60χρονος έφτασε....
με τη νυχτερίδα στα χέρια στο νοσοκομείο, αγνοώντας την σοβαρότητα και την επικινδυνότητα του περιστατικού.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν γιατροί και προσωπικό, ενώ ενημερώθηκε και το ΚΕΕΛΠΝΟ, αφού όπως έγινε γνωστό επρόκειτο για το πρώτο περιστατικό με νυχτερίδα για τη φετινή χρονιά στη χώρα. 

Δόθηκαν οδηγίες και ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για να βρεθεί και να χορηγηθεί η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή στον 60χρονο, ούτως ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. 

Η τροχαία..."έγραψε" την φαρμακοποιό που έτρεχε για να προλάβει τον 60χρονο!

Το... αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι ότι μία φαρμακοποιός ξεκίνησε από το νοσοκομείο του Ρίου της Πάτρας, που αποτελεί σημείο αναφοράς στην περιοχή για τέτοια περιστατικά, μεταφέροντας τα φαρμακευτικά σκευάσματα στο νοσοκομείο Αμαλιάδας για να προλάβουν τη χορήγηση στον ασθενή.

Ωστόσο αυτό δεν ήρθε χωρίς... κόστος, αφού στην προσπάθειά της να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, έτρεχε στο δρόμο με αποτέλεσμα να δεχθεί κλήση από την τροχαία! 

Το περιστατικό χαρακτηρίζεται ως σοβαρό, μιας και είναι πολλές και σοβαρές οι ασθένειες που μπορεί να μεταδώσει μια νυχτερίδα στην περίπτωση που είναι λυσσασμένη.

Ο ασθενής τελικά αποχώρησε στις 02:30 τα ξημερώματα της Τρίτης από το νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να παρακολουθείται
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια