Μούφα το βίντεο της εκτέλεσης του Φόλεϊ.....

Ειδικοί αναλυτές βίντεο εκτιμούν τώρα ότι η δολοφονία του δημοσιογράφου από τους τζιχαντιστές μπορεί να έχει γίνει σε άλλο χρόνο και τόπο από αυτό που εμφαινίζεται στο βίντεο. Τι υποστηρίζει η νέα θεωρία.
Δημοσιεύμα της βρετανικής εφημερίδας Times και της Telegraph, ειδικοί αναλυτές βίντεο δίνουν....
νέα τροπή στις έρευνες για τον εντοπισμό των τζιχαντιστών που βρίσκονται πίσω από τον αποκεφαλισμό του αμερικανού δημοσιογράφου Τζέμις Φόλεϊ και έχει συνταράξει την παγκόσμια κοινή γνώμη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία τελευταίων αναλύσεων του βίντεο διάρκειας 4 λεπτών και 40 δευτερολέπτων που είχε δει το φως της δημοσιότητας, το συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο απεικονίζονται οι τελευταίες στιγμές πριν τον αποκεφαλισμό ήταν παραποιημένο.
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα των βρετανικού τύπου, το βίντεο της εκτέλεσης του δημοσιογράφου πιθανώς να ήταν σκηνοθετημένο και να έχει υποστεί επεξεργασία.
Σύμφωνα με την ίδια θεωρία, τόσο ο χρόνος όσο και ο τόπος της εκτέλεσης ήταν άλλος, και όχι αυτός που φαίνεται στο βίντεο.
Οι ειδικοί θεωρούν ότι ο Φόλεϋ είναι πράγματι νεκρός, άγνωστο όμως πώς πέθανε, και ότι η δολοφονία του από τους τζιχαντιστές δεν έγινε μπροστά στη κάμερα, όπως αφήνει να εννοηθεί το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το «Ισλαμικό Κράτος».
Ο τζιχαντιστής που εμφανίζεται στο βίντεο να σκοτώνει τον Τζέιμς Φόλεϊ, σύμφωνα με τους αναλυτές, είναι άλλος και όχι αυτός που φαίνεται και εκφωνεί τη θανατική καταδική του δημοσιογράφου.
Οι αναλυτές που μελέτησαν το βίντεο επισημαίνουν ότι πιθανότατα έχει υποστεί σημαντική τεχνική επεξεργασία, καθώς, όπως σημειώνει ένας ένας από τους αναλυτές, «δε φαίνεται αίμα στην κάμερα παρόλο που δείχνει την αρχή της διαδικασίας της εκτέλεσης».
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια