Κάποια Μίλτον Κέινς Ντονς, ομάδα 3ης κατηγορίας ξεφτίλισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0. (βίντεο)

Η απόλυτη ξεφτίλα!!!

Το απόγευμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε την ακριβότερη μετεγγραφή στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και λίγο αργότερα έφαγε μία ιστορική... σφαλιάρα από κάποια ομάδα (3ης κατηγορίας!!!!)  Μίλτον Κέινς Ντονς (4-0) και αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ....


Με το αριστερό έχει ξεκινήσει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ ο Λουίς Φαν Χάαλ. Ο Ολλανδός τεχνικός μετά τις "γκέλες" με την Σουόνσι και την Σάντερλαντ για τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Premier League, είδε την ομάδα του να χάνει με 4-0 από την Μίλτον Κέινς Ντονς στα πλαίσια του Λιγκ Καπ και να αποκλείεται από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Με αρκετά νέα πρόσωπα παρατάχθηκε η ομάδα του Φαν Χάαλ στο γήπεδο, με τον τεχνικό των "κόκκινων" να κάνει rotation ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αντίθετα η Ντονς έριξε στη μάχη ότι καλύτερο διέθετε προκειμένου να "χτυπήσει" τη Γιουνάιτεντ.

Οι γηπεδούχοι που αγωνίζονται στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας (Λιγκ 1), αιφνιδίασαν μόλις στο 25ο λεπτό την ομάδα του Φαν Χάαλ, με τον Γκριγκ να ανοίγει το σκορ.

Στην επανάληψη κι ενώ όλοι περίμεναν τη Γιουνάιτεντ να ανατρέψει την κατάσταση, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα από τον ίδιο παίκτη στο 63ο λεπτό.

Και σαν να μην έφτανε το 2-0, η Ντονς πέτυχε και τρίτο τέρμα αυτή τη φορά με τον Αφόμπε, επτά λεπτά αργότερα.

Ο Αφόμπε και πάλι στο 84ο λεπτό έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ΜΚ Ντονς.

Mίλτον Κέινς Ντονς: Μάρτιν, Μπαλντοκ, Λιουϊνγκτον, Πότερ, Κάι, Μακφάντζιν, Καρίδερς, Άλι, Γκριγκ, Ριβς, Μπόντγουϊτς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βερμάιλι, Τζέιμς, Άντερσον, Έβανς, Κιν, Γιάνκο, Καγκάβα, Ερνάντες, Γουέλμπεκ, Πάουελ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια