Σήφης (κροκόδειλος) - Μπεχρά (ερπετολόγος) 2-0

Πονηρός ο Σήφης κατάφερε δυο φορές να ξεγλιστρήσει δύο φορές από τα χέρια του διάσημου ερπετολόγου...

Μπορεί η πρώτη ημέρα της επιχείρησης που έκανε ο κ. Μπεχρά στη λίμνη του Φράγματος Ποταμών να μην απέφερε καρπούς, ωστόσο την δεύτερη έφτασε πιο κοντά από ποτέ στην αιχμαλωσία του ερπετού, αφού έπιασε δυο φορές τον κροκόδειλο, χωρίς όμως να μπορέσει να τον κρατήσει.
Το πρωί της Τετάρτης, ένας....
κάτοικος της περιοχής είχε εντοπίσει τον κροκόδειλο και ειδοποίησε αμέσως τους ανθρώπους του ΟΑΚ, αλλά και τον διάσημο γητευτή προκειμένου να τους δείξει πού ακριβώς βρισκόταν το ερπετό.

Στο σημείο έσπευσε ο κ. Μπεχρά και όταν έπεσε ο ήλιος μπήκε στην βάρκα του και πήγε στο σημείο που του υπέδειξε ο κάτοικος της περιοχής, ξεκινώντας την αναζήτηση.

Του γλίστρησε δύο φορές από την αγκαλιά του

Λίγες στιγμές αργότερα, ο κ. Μπεχρά εντόπισε τον κροκόδειλο και τον έπιασε μάλιστα δύο φορές. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον έπιασε με τα χέρια του, τον αγκάλιασε, όμως το ερπετό κατάφερε να ξεφύγει

Την τρίτη φορά ο κ. Μπεχρά τον αναζήτησε και πάλι χωρίς όμως να μπορέσει να τον βρει.

Το πήρε προσωπικά!

Ο διάσημος γητευτής των κροκοδείλων βγήκε από την βάρκα του λίγο πριν ξημερώσει χωρίς όμως να έχει μαζί του τον κροκόδειλο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μπεχρά έχει πάρει προσωπικά το θέμα του κροκοδείλου, επειδή ξεγλίστρησε από την αγκαλιά του.

Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να μην φύγει από την Κρήτη, όπως είχε προγραμματίσει για σήμερα, Πέμπτη κι έτσι ακύρωσε τα εισιτήριά του γιατί θέλει να επιστρέψει στη λίμνη και να τον πιάσει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια