"Τρομοκρατική" ληστεία σε τράπεζα στον Μαραθώνα....

Η ληστεία έγινε χθες το μεσημέρι σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς και η λεία ήταν 70.000 ευρώ
Βλέπουν είτε “Επαναστατικό Αγώνα Νο 2” του Ν. Μαζιώτη, είτε τους ασύλληπτους πυρήνες της “Συνωμοσίας της Φωτιάς” 
Διαβάστε τι έγινε λεπτό προς λεπτό μέσα στο υποκατάστημα και γιατί έχει ενδιαφερθεί η αντιτρομοκρατική
Επισταμένα ενημερώνεται....
από την Ασφάλεια Αττικής, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, για μια περίεργη ληστεία με λεία 70.000 Ευρώ που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι σε τραπεζικό υποκατάστημα στην περιοχή του Μαραθώνα.

Τρεις δράστες οι οποίοι είχαν καλύψει τα πρόσωπα τους με αποκριάτικες μάσκες, εισέβαλαν στο υποκατάστημα τις “Πειραιώς” και ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιών πελάτες και υπαλλήλους.

Οι ληστές φαίνεται πως ήταν καλά διαβασμένοι όσον αφορά στο χρόνο απενεργοποίησης του χρονοδιακόπτη που ανοίγει το χρηματοκιβώτιο, και περίμεναν στο εσωτερικό του υποκαταστήματος για περίπου 10 λεπτά. Στη συνέχεια άρπαξαν χρηματικό ποσό ύψους 70.000 Ευρώ και εξαφανίστηκαν με άγνωστο μέσο διαφυγής.

Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε η Ασφάλεια για την ληστεία, μεγάλο ενδιαφέρον έδειξε και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ληστρική επιδρομή έχει έντονο άρωμα τρομοκρατίας.

Μια φράση που φέρεται να είπαν οι δράστες σε έναν από τους πελάτες: “...μην φοβάστε δεν πειράζουμε πολίτες, τα λεφτά τις τράπεζας θέλουμε μόνο”, ήταν αυτη που ήχησε τον συναγερμό στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς το τελευταίο διάστημα οι ληστρικές επιδρομές με έντονο “άρωμα” τρομοκρατίας είναι απανωτές, με τελευταία την ληστεία στο Συκούριο τις Λάρισας, όπου εκτιμάται πως ίσως η ομάδα που χτύπησε το υποκατάστημα, είναι η ίδια ομάδα που προσφέρει κάλυψη και καταφύγιο στο δραπέτη της “17Ν”, Χριστόδουλο Ξηρό.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αντιτρομοκρατική φοβούνται πως αυτές οι απανωτές ληστείες έχουν να κάνουν με την προετοιμασία μεγάλου τρομοκρατικού χτυπήματος από ένοπλη οργάνωση, είτε αυτή ειναι ο “Επαναστατικός Αγώνας Νο 2” του Ν. Μαζιώτη, είτε πρόκειται για τους ασύλληπτους πυρήνες της “Συνωμοσίας της Φωτιάς” που πια την δράση τους φέρεται να συντονίζει ο καταζητούμενος δραπέτης και πρώην πιστολέρο της “17Ν”, Χριστόδουλος Ξηρός.

Πάντως και όσον αφορά στην ληστεία στο υποκατάστημα της Πειραιώς στην περιοχή του Μαραθώνα, τις έρευνες έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, παρέχοντας όμως συνεχή ενημέρωση για την πορεία των ερευνών στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια